Nekem több is van.
Szeretnék egy nálam idősebb, igényes, csinos 40-50 éves hölgyet kényesztetni.
Szeretnék 2 nővel lenni egyszerre.
Illetve szeretnék egy igényes fiatal srácot lecumiztatni, vagy egy szép transzit.
Szeretnék egy nálam idősebb, igényes, csinos 40-50 éves hölgyet kényesztetni.
Szeretnék 2 nővel lenni egyszerre.
Illetve szeretnék egy igényes fiatal srácot lecumiztatni, vagy egy szép transzit.
Hölgy punciját élvezésig nyalni.
Egy pár szeretkezését végig nézni, kérésre beszállni.
Szex az autóm hátsó ülésén (sötétített ablak) napközben a városban valami izgalmas helyen ( mélygarázs, parkoló, kis utca, park) egy belevaló nővel.
Férjet feleséget együtt szopatni.
Kutyabarát hölgy pár van ? priviben.
Sziasztok. Egy szép puncit élvezésig nyalni.
Egy értelmes jokepu intelligens fiút szeretnenk harmadiknak hetero alapon!de ugy sincs ilyen!
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Még egyik partnerem sem tudta az igazi mélytorkozást :(
Kíváncsi lennék milyen lenne, ha egy nő előttem kényeztetne egy férfit, majd a végén nem magára, hanem rám irányítaná. Pl. így
Egy jó chatszex ... és a végén teleélvezni a szexi fotóját

45-55éves tanárnőt szivesen megismernék .... vágyam lenne.
Érett Hölgy és párjának szeretkezését megnézni és Őt az aktus előtt, közben és utána orálisan izgatni.
Nem sokat melegeskedtem fiatalabb éveimben, amit ma már bánok.
Sokszor gondolok vissza, amikor a Szecska melegvízében kivertük egymásnak a bránert télen a párás esti időben és a partner nyöszörögve spriccelt a víz fölé tartott mukijából. Volt hogy ezt kéglin is megtettük. Érdekes volt nézni, ahogy vonaglik a teste, én meg szépen dudliztam neki ütemesen.
Sokszor gondolok vissza, amikor a Szecska melegvízében kivertük egymásnak a bránert télen a párás esti időben és a partner nyöszörögve spriccelt a víz fölé tartott mukijából. Volt hogy ezt kéglin is megtettük. Érdekes volt nézni, ahogy vonaglik a teste, én meg szépen dudliztam neki ütemesen.
Egy kis iszogatás video nézés, és szex egész éjszaka.
Most éppen erre vágyom.
Most éppen erre vágyom.
Egy szép szőrös puncit orálisan kényeztetni.
nagyon izgatna most egy igazi csinos afró hölgy
Végignézni egy pár szeretkezését.
Egy vakrandi lenne a vágyam. Régebben láttam egy interjút Görög Zitával ahol elmesélte, hogy része volt egy ilyen randiban. Vaksötétben találkozott idegennel,ami számára nagyon különleges izgalmat nyújtott. Azóta nekem is birizgálja a fantáziám.