Én csinálom a párommal csak a sajátomat nyalom ki utána pedig csókolózunk. Imádjuk!
(Ez egy válasz Szuperszoke üzenetére (2021. 07. 31. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 31. szombat 15:46

A párom puncijából kinyalni a spermát, amit egy nagyfarkú pasi élvez tele....
A párom puncijából kinyalni a spermát, amit egy nagyfarkú pasi élvez tele....
Egy hölgyet aki szeretné ha alaposan kinyalnák a punciját meg ujjaznák,kor alkat nem számitana,priviben keres.
Sógornőmet és a két lányát együtt megdugni
Találni egy olyan fiatal csinos csajt, aki kellően rugalmas, és kiskezű. Rugalmas azért hogy barátnőm és én megtudjuk öklözni, külön külön, vagy együtt. Kiskezű amiatt, hogy ő is megöklözhesse az asszonyom.
Találni egy csajt aki jól leszopna!
Röviden és tömören?
Jelen pillanatban basznék egy kibaszott nagyot egy begerjedt picsával!
Jelen pillanatban basznék egy kibaszott nagyot egy begerjedt picsával!

A párom egy másik, nagyobb méretű pasival szexelne. Próbálom fűzni de nehezen adja be a derekát.
Egy pár farok közé térdelni és szopni!
Igazán érdekes lenne, ha pont ti nem találnátok valakit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 12:10
Törölt felhasználó (4389602)

Találni egy Párt és mellénk egy olyan Valakit aki kukkol négyesben illetve ha kell besegít
Találni egy Párt és mellénk egy olyan Valakit aki kukkol négyesben illetve ha kell besegít
Ugyan ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 27. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 27. kedd 11:27
Törölt felhasználó (4576812)

Találni egy kedves párt….., de sajnos ez valamiért elég nehézkes dolog.
Jó lenne újra és nyíltan találkozni a párral, amelyiknél a pasi titokban kukkolást szervezett nekem és titokban néha én értem a barátnőjéhez helyette.

Camszexelni az exem nővérével
Olyan párt találni, egy skype-os összetalálkozásra, akiket izgatna, ha szeretkezésüket irányítanám, megmondanám mit hogyan csináljanak., stb
szeretném egyszer feleségemet egy másik úriemberrel 3-asban kényeztetni de egyenlőre hajthatatlan a párom sajnos
Szeretnék egy 40-50 közötti harisnyás hosszú lábú nőt egy hosszú nap után "körbeudvarolni"
Jelenleg az, hogy egy túlfűtött együttlét végén egy csinos fiatal csaj punciját irgatmatalnúl teleélvezzem!

Egyszer megnézném élőben, ahogy egy csinos transzi megdug egy csajt. Esetleg be is szállni...
Találni egy kedves párt….., de sajnos ez valamiért elég nehézkes dolog.