Szeretnék egy 40-50 közötti harisnyás hosszú lábú nőt egy hosszú nap után "körbeudvarolni"
Jelenleg az, hogy egy túlfűtött együttlét végén egy csinos fiatal csaj punciját irgatmatalnúl teleélvezzem!

Egyszer megnézném élőben, ahogy egy csinos transzi megdug egy csajt. Esetleg be is szállni...
Találni egy kedves párt….., de sajnos ez valamiért elég nehézkes dolog.
Engem os nagyon izgatna, ha látnám ahogy a csajomat más, vagy mások dugják. Volt részünk 3-asban, de az nem olyan volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 24. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 24. szombat 09:43
Törölt felhasználó (3893782)

Szeretem a párom,de izgatna ha mással lenne és megleshetném.Persze nem ismerőssel stb.Felvetettem neki de nem akarta,titokban ha lenne alkalom tuti benne lenne.
Egy hölgyet ki szeretné ha alaposan ki nyalnák,meg mást is csinálnának vele.
Kissé kihült párkapcsolatban élek, olyan hölgyet lenne jó találni aki tudja mi az a barátság extrákkal kapcsolat. 34 éves normális fasziként ez lehetetlen?
Úgy látom, hogy ez sokonk vágya!
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2021. 07. 23. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 23. péntek 23:09

Arra a látványra szeretném kiverni, hogy a feleségem egy másik férfit szop.
Sziasztok!hétvégén sajnos nem jött el a hazibaratunk!De a strandon voltunk!De azért kellemesen telt a hétvége!Mert egy ismerős hpar meghívott minket bulizni!grilleztünk.Majd finoman iszogattunk ,aztán a műsor beindult!kartyaparti vetkőzésre kívánságra!én azt kívántam mivel nyertem hogy a par noi tagja oralban részesítse az én felesegemet!Meg is történt!aztán kölcsön kenyér visszajár.De volt mas is!xekxi táncolás!De mar mind ruha nélkül voltunk!mivel mindenki elbukta a ruháját!és aztán a hálószoba!ahol hatalmasat xekxeltunk negyesben!a felesegem pasi helyett kapott egy hölgyet!De nem bánta.Na meg engem.Jo volt máskor is szivesen megyunk!lehet a hétvégén.
Találni egy nőt vagy párt szexelni hosszú távra...
Sziasztok baratnomrol tudnék képet küldeni illetve beszélgetnénk, e-mail:stoner666@citromail.hu
Szeretem a párom,de izgatna ha mással lenne és megleshetném.Persze nem ismerőssel stb.Felvetettem neki de nem akarta,titokban ha lenne alkalom tuti benne lenne.
Elmenni délelőtt a strandra!este meg jön a mi kis hazibaratunk es jot xekxelni hármasban.de ez a vagyunk ma teljesül!
Egy csinos hölgyet megöklözni...
Engem is.
(Ez egy válasz Dujvsecret üzenetére (2021. 07. 24. szombat 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 24. szombat 05:34

Sziasztok! Engem is izgat a téma. A férj veri miközben a feleség engem kényeztet.
Sziasztok! Engem is izgat a téma. A férj veri miközben a feleség engem kényeztet.
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2021. 07. 23. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 23. péntek 23:09

Találni egy női levelező partnert, akivel őszintén beszélgethetnénk!
Párt keresünk akik hallgatnánk-néznének
Rendben, bocsánatkérés elfogadva! smile Amennyiben továbbra is érdekel az ügy, egy privát chat beszélgetés vagy egy levél formájában szívesen elmondom hogy miért annyira érdekes ez nekem.
Minden jót kívánok neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 07:33
Minden jót kívánok neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)

Nem kötekedés kérdés volt! Bocs ha így gondolod. Szerettem volna meg tudni, mit élveznél ebben ha ő mással van együtt, ráadásul, ha még SZERETED is!!!! Ennyi!!