A vágyam, hogy a szülinapomon (ez a hét) egy lány, vagy hölgy alaposan leszopjon, szájba élvezéssel
szerintem lepd meg magad egy szállyal
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 09:01
Törölt felhasználó (4115702)

A vágyam, hogy a szülinapomon (ez a hét) egy lány, vagy hölgy alaposan leszopjon, szájba élvezéssel
Sziasztok.Puncit nyalni,miközben dugják.
Egy biszex férfitagú pár mellé beszállni harmadikként! Kényeztetnénk közösen a hölgyet, majd a végén, mi férfiak elégítenénk ki egymást a hölgy előtt. De egy "szimpla" szopással is kiegyeznék, miközben izgatná a mellbimbómat!

Hogy itt mennyire lehetetlen szóba állni értelmes hölgyekkel?! Nem gondoltam volna. Mindenki csak elolvassa és tovabb lapoz?!
e csak olvas, és lépj át a következő forumba hanem irj rám .... ez a vágyam.

Voltam már roma lánnyal,nem volt különlegesebb mint ha nem romával lettem volna. Szerintem a szexre is születni kell,nem attól függ,hogy milyen a bőrünk színe.
Véletlen nem nyeles puncija volt?
(Ez egy válasz abc39 üzenetére (2019. 10. 09. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 09. szerda 09:55

Voltam már roma lánnyal,nem volt különlegesebb mint ha nem romával lettem volna. Szerintem a szexre is születni kell,nem attól függ,hogy milyen a bőrünk színe.
Nem nyeles puncija volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 09. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 09. szerda 10:38

Törölt felhasználó (4181652)

Véletlen nem nyeles puncija volt?

és ha az ne szégyeld...szeresd
(Ez egy válasz abc39 üzenetére (2019. 10. 09. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem minden vágyam teljesült már!
Ezt egizmus és handázás néllkül állítom.
1,5 éve keresgélek és találgatok IGAZI és VALÓS gyöngyszemeket itt a GG oldalon.
Voltak már gyakorlatias párok
Voltak kedves és odaadó Hölgyek
Voltak mindkét részről vagy csak Női oldalról teljesen kezdő párosok is Nálam masszázson
Rengeteg szép élmény és emlék köthető ezekhez az alkalmakhoz
Továbbra is szretettel várom régi, visszatérő és esetlegesen új vendégeimet!
Legfőképpen azt a bújós cicust, aki az összes közül a legjobb és legszebb emlékeket élte át velem!!!
Legyen az "csak" masszázs, vagy erotikus érintések és szex is akár!!!!
Ezt egizmus és handázás néllkül állítom.
1,5 éve keresgélek és találgatok IGAZI és VALÓS gyöngyszemeket itt a GG oldalon.
Voltak már gyakorlatias párok
Voltak kedves és odaadó Hölgyek
Voltak mindkét részről vagy csak Női oldalról teljesen kezdő párosok is Nálam masszázson
Rengeteg szép élmény és emlék köthető ezekhez az alkalmakhoz
Továbbra is szretettel várom régi, visszatérő és esetlegesen új vendégeimet!
Legfőképpen azt a bújós cicust, aki az összes közül a legjobb és legszebb emlékeket élte át velem!!!
Legyen az "csak" masszázs, vagy erotikus érintések és szex is akár!!!!
Eeee
EN SZEMELYES SZOPO TORTENETEM:! NAGYON IMADOK SEXY RUCIKABA BUJNI!TANGA,MINISZOKNYA,LYUKACSOS HARISNYA;CSIPKES HARISNYAKOTO! Es egy ilyen szexy szerelesben gondoltam egyet es rendeltem egy hofeher limuzint+varosnezes! Legfelul egy sotet haloing volt ami mindent eltakart! ! Es A JOBB ZSEBEMBEN EGY 18-6os vibratort a bal zsebemben meg egy 20-6os tapadokorongos vibrit vittem magammal! Megjott a hofeher limuzin gyonyoru volt a sofor nagyon illedelmes kinyitotta a hatso ajtot!en beszaltam es levettem magamrol a fekete haloinget!AMI ALATT EGY FEKETE LYUKACSOS NERZ HARISNYA VOLT MEG CSIPKES HARISNYAKOTO FEKETE CSIPKES TANGA FEKETE MINISZOKNYA ES ELOVETTE
EN SZEMELYES SZOPO TORTENETEM:! NAGYON IMADOK SEXY RUCIKABA BUJNI!TANGA,MINISZOKNYA,LYUKACSOS HARISNYA;CSIPKES HARISNYAKOTO! Es egy ilyen szexy szerelesben gondoltam egyet es rendeltem egy hofeher limuzint+varosnezes! Legfelul egy sotet haloing volt ami mindent eltakart! ! Es A JOBB ZSEBEMBEN EGY 18-6os vibratort a bal zsebemben meg egy 20-6os tapadokorongos vibrit vittem magammal! Megjott a hofeher limuzin gyonyoru volt a sofor nagyon illedelmes kinyitotta a hatso ajtot!en beszaltam es levettem magamrol a fekete haloinget!AMI ALATT EGY FEKETE LYUKACSOS NERZ HARISNYA VOLT MEG CSIPKES HARISNYAKOTO FEKETE CSIPKES TANGA FEKETE MINISZOKNYA ES ELOVETTE
Nekem is bejönne egy néger csaj! Imádom, a fekete csempét rózsaszín fugával!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 04:18

Na én ilyesmire vágynék, de nagyon. Másik nagy vágyam egy néger csaj.

Hasonlo perverz nőt találni, mint én vagyok.
Ne tegyenek zenet a szexvideok ala. Kiabrandito. Szeretnem hallani a szex izgalmas mellekzongeit, a nyogeseket, a sohajtozasokat, a beszedet, az orgazmus kialtasait.

Egyet értek! Sokkal izgalmasabb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 12. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 11:01
Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Ne tegyenek zenet a szexvideok ala. Kiabrandito. Szeretnem hallani a szex izgalmas mellekzongeit, a nyogeseket, a sohajtozasokat, a beszedet, az orgazmus kialtasait.

60-70 éves nőt nyalni rendszeresen
Nagyon nedves nagy csiklójú,és ajkú nőt kényeztetni..orálisan,és kézzel...és nézni ahogyan élvezi..

Nincs kiabdranditobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 12. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 11:01
Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Bi párral hármasban mindent ami jó.

Még nem szoptam, de nagyon izgat a gondolat mostanában, hogy jó lenne egy formás és kemény farkat a számba vennem, de ez csak gondolati szintig jut el.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lehet lelkileg is, és milyen a valóságban is ha tolják a farkat a számba.
Szívesen leveleznék ilyen téren tapasztalt emberrel is.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lehet lelkileg is, és milyen a valóságban is ha tolják a farkat a számba.
Szívesen leveleznék ilyen téren tapasztalt emberrel is.