Találkozni azzal a Tüneménnyel ,aki csütörtökön 11-kor leparkolt egy pizzéria előtt, a Wesselényi utcában. És én szóba elegyedtem Vele,és nem kértem el a telcsiszámát, mert szarvasmarha vagyok!
Egy jól teleélvezett csinos csajjal kedvemre játszadozni.

Fiatal(max 22 éves)roma csajt kedvemre használni...
Találni egy hétvègi házat vagy nyaralót egy el dugott helyen ahol el lehet bújni egy házaspárnak a szürke dolgos hétköznapok terhei elöl és kötöttségek nélkül ahol senki nem zavar sexelni egész nap.
Lenne itt vagy van aki tud ebbe segíteni ?
Többit privátba
Lenne itt vagy van aki tud ebbe segíteni ?
Többit privátba
Szívesen lennék ilyen gyönyörű Hölgytagu pár rendszeres látogatója!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 19. vasárnap 10:48
Törölt felhasználó (1292612)
VIP

már miért is lenne?
DD

Olyan hölgyek megismerkedni, aki szereti az ököl szexet, egy tartós kapcsolatot keres, és benne lenne, hogy plusz pasival ismerkedjünk! Nem zavarná a dupla punci szex se!
Sziasztok! Egy hölgyet találni aki szereti a kölcsönös franciát szeretem a puncit nyalni!
Egy szép nagymellű szőrös puncis csaj kiszívja az utolsó cseppet is most a meredező faszomból ...

Olyan nőt találni, aki nem szőrteleníti magát. Hónaljban sem!
De jó lenne!

De jó lenne!
már miért is lenne?
DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 19. vasárnap 10:42

Törölt felhasználó (4550812)

Semmi különleges!vagyunk nincs!Csak egy jokepu intelligens ffit megismerni.aki tudja hogy havonta egyszer a dolgat!De ugy sincs ilyen!
Semmi különleges!vagyunk nincs!Csak egy jokepu intelligens ffit megismerni.aki tudja hogy havonta egyszer a dolgat!De ugy sincs ilyen!
növel orális örömöket adni egynásnak.
Sziasztok. Most egy szimpatikus pár társaságára vágyom.
Egy csinos nőt megöklözni...
Egy terhes feleséget punciba s szájba élvezni!
Találni végre egy olyan nőt akinél nem kizáró ok a nagyobb méret
Nagy álmom szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Minden vágyát örömmel teljesíteném. Odavagyok a hatalmas idomokért.
Engem is izgat ha massal dug a parom. A harmast mar probaltuk es nagyon bejon. Volt mar ugy is hogy o felment hamarabb a srachoz es en kesobb csatlakoztam. Nagyon izgato volt, viszont az is nagyon izgatna ha valaki elcsabittana a paromat egy kettes felallasra. Egyelore nem akarja annyira, de ha valaki el tudja csabitani akkor benne lenne.
Hogy egy tapasztalt pár hetero alapon befogadjon harmadiknak a feleség kedvére titokban...
Szívesen szopatnálak!
(Ez egy válasz 2030bitomi üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 13. hétfő 10:08

Egy helyes és igényes pasi farkát keményre csókolni, finoman hosszasan szopni, míg a csúcsra jut.