Több farkat leszopizni egyszerre!
Egy jót nudizni Délegyen, két hét múlva, de nem egyedül...
Feleséget dugni a párja előtt.
Szia. Ezt mi is nagyon szeretnénk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 13:29
Törölt felhasználó (4521822)

Nyári szórakozás idősebb (60+) korosztállyal
Ismerősöm csaját nagyon de nagyon megbasznám
Párt aki néha kölcsön adja Nekünk a feleségét
Találni újra egy párt hosszú távra, cuckold kapcsolat céljából, punciba élvezéssel.
Az első adag spermát az előttem gugoló hölgy melleire spriccelni, majd a szájába tenni a farkamat, hogy keményre szopja megint, hogy jól megdöngessem, közben szopogatnám a cseppekkel beterített mellbimbóit.
Nagy vágyam hogy egy nő az arcomra pipiljen
27f

Izgató, kár,hogy olyan messze vagytok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 09:48
Törölt felhasználó (4521202)

ápolt diszkrét pasi, aki nem arc, hanem normál, normál mérettel- aki a férjem előtt kényeztetne, a férjem nem száll be... privátban, és csak fotós adatlapok, anélkül tiltás- ápolt legyél, helyed legyen, autó, szabadban , panzió ilyesmi nem játszik !
Én meg közben,nagyon szét nyalnám a puncidat,sikításig! Egyébként nagyon szép és szexi Nő vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 09:49

na ezt fogom tenni ma délben, először igy ahogy te is írtad, aztán pedig utána hátrakötött kézzel leszek, és használni fogja a számat
de brutálisan , és mélyen, imádom

csak annyi a különbség, hogy én nő vagyok, és pasi elé térdelek
nőként
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 09:49

na ezt fogom tenni ma délben, először igy ahogy te is írtad, aztán pedig utána hátrakötött kézzel leszek, és használni fogja a számat

Törölt felhasználó (937214)

Letérdelni egy pasi előtt, kézbe majd szájba venni a kemény farkát, szopni,nyalni,kényeztetni a makkját,mélyen a számba venni,ütemesen szopni,közben a kezemmel a golyóit markolászni,amig az utolsó csepp ondót ki nem szívtam belőle!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 15:54

Törölt felhasználó (937214)

Letérdelni egy pasi előtt, kézbe majd szájba venni a kemény farkát, szopni,nyalni,kényeztetni a makkját,mélyen a számba venni,ütemesen szopni,közben a kezemmel a golyóit markolászni,amig az utolsó csepp ondót ki nem szívtam belőle!
ápolt diszkrét pasi, aki nem arc, hanem normál, normál mérettel- aki a férjem előtt kényeztetne, a férjem nem száll be... privátban, és csak fotós adatlapok, anélkül tiltás- ápolt legyél, helyed legyen, autó, szabadban , panzió ilyesmi nem játszik !

Törölt felhasználó (4575282)

Sziasztok. Perverz Anal, oral. Csunyabeszéd Póráz, és házi büntetésre Ajánlom fel a kezdő páromat. Szófogadó. Csendes szolid nő. Idősebb Nőket. Ffi akat keresünk. 50.60 akiken lehett nyammogni.de baszni is tud. De főleg parancsolni. Perverzkedni. Erre élvez a párom pinája nagyon el. Anal kedvelő napi 20 x is akár. De kezdő lenne más ffi val. Nő vel. Saját sex szobás ffi ak nők is. Izgatnak minket.
Még mindig találni egy kollegát a közelből, akivel lerendezhetnénk egymást napi szinten. Előny, ha családos vagy. Ha valaki magára ismer jelezze.

Sziasztok. Perverz Anal, oral. Csunyabeszéd Póráz, és házi büntetésre Ajánlom fel a kezdő páromat. Szófogadó. Csendes szolid nő. Idősebb Nőket. Ffi akat keresünk. 50.60 akiken lehett nyammogni.de baszni is tud. De főleg parancsolni. Perverzkedni. Erre élvez a párom pinája nagyon el. Anal kedvelő napi 20 x is akár. De kezdő lenne más ffi val. Nő vel. Saját sex szobás ffi ak nők is. Izgatnak minket.
Ha valaki leborotválná a bozontomat!

Törölt felhasználó (4389602)

Ismeretlen párt látni - hallani