Találni egy velem egykorú párt ahol ketten kényeztetnénk a hölgyet.
Este sétàlni parkban (mint pl.Városlighet) és találni egy ilyen hölgy aki épp sétàl és egy diszkrét helyen ott szeretkezni egy jót. Azutàn mindenki mennjen a saját utján elégedett.
Vágyam egy 50es Nő ismeretsége .....
Találni egy perverz hölgyet, aki miután teleélveztem a punciját ráülne a Számra és nyalnám.
Sziasztok. Egy szép puncit élvezésig nyalni.
Találni egy nőt vagy pár női tagját aki szereti a szexet,és benne az orált oda- vissza, és rendszeresen művelni....
Eléggé rá vagyok kattanva a squirt dildó videókra. Klassz lenne egy olyan csajjal lenni aki szex elött egy ilyen játékszerrel kényezteti magát!
Valahogy vissza hódítani a nőt akivel a videón vagyok.
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Puncit nyalni élvezésig szájba spricel.
Nagy álmom egy extrém méretű,200 kg körüli nőnek minden vágyát teljesíteni.Odavagyok a hatalmas,hájas női testért.
A Twitteren van egy oldal, a neve Real Registered Nurses keressetek rá! Fantasztikus! Ilyen nővérkékhez eljárnék kezelésre.
Ez engem is nagyon izgatna, ha azt láthatnám, hogy a feleségem egy méretes faszt szop és jól megdugják...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 24. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 24. kedd 13:52
Törölt felhasználó (3893782)

Elcsábíttatnám feleségem titokban,hogy más dugja szopassa.Tippek,ötletek?
Eeee
EN SZEMELYES SZOPO TORTENETEM:! NAGYON IMADOK SEXY RUCIKABA BUJNI!TANGA,MINISZOKNYA,LYUKACSOS HARISNYA;CSIPKES HARISNYAKOTO! Es egy ilyen szexy szerelesben gondoltam egyet es rendeltem egy hofeher limuzint+varosnezes! Legfelul egy sotet haloing volt ami mindent eltakart! ! Es A JOBB ZSEBEMBEN EGY 18-6os vibratort a bal zsebemben meg egy 20-6os tapadokorongos vibrit vittem magammal! Megjott a hofeher limuzin gyonyoru volt a sofor nagyon illedelmes kinyitotta a hatso ajtot!en beszaltam es levettem magamrol a fekete haloinget!AMI ALATT EGY FEKETE LYUKACSOS NERZ HARISNYA VOLT MEG CSIPKES HARISNYAKOTO FEKETE CSIPKES TANGA FEKETE MINISZOKNYA ES ELOVETTE
EN SZEMELYES SZOPO TORTENETEM:! NAGYON IMADOK SEXY RUCIKABA BUJNI!TANGA,MINISZOKNYA,LYUKACSOS HARISNYA;CSIPKES HARISNYAKOTO! Es egy ilyen szexy szerelesben gondoltam egyet es rendeltem egy hofeher limuzint+varosnezes! Legfelul egy sotet haloing volt ami mindent eltakart! ! Es A JOBB ZSEBEMBEN EGY 18-6os vibratort a bal zsebemben meg egy 20-6os tapadokorongos vibrit vittem magammal! Megjott a hofeher limuzin gyonyoru volt a sofor nagyon illedelmes kinyitotta a hatso ajtot!en beszaltam es levettem magamrol a fekete haloinget!AMI ALATT EGY FEKETE LYUKACSOS NERZ HARISNYA VOLT MEG CSIPKES HARISNYAKOTO FEKETE CSIPKES TANGA FEKETE MINISZOKNYA ES ELOVETTE
Hová költöznél melyik városba?
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2021. 08. 26. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 26. csütörtök 13:39

Ha a vágyaimat kell megfogalmazzam, akkor címszavakban kb ez a sorrend :
- A tehetetlen gittegylet gyámügy végre foglalkozzon a fiam dolgával ahogy meg kéne tegye legalább 2,5 éve
- Elköltözhessek végre abba az 1600 km-re levő városba, (vagy legalábbis a közvetlen közelébe) ahol élni szeretném az életem, most egy darabig mindenképp
- Tudjak venni egy új, vagy pár éves Indian-t, hogy kedvemre csavaroghassak, akár a kisfiammal mögöttem...
- Hogy legyen egy olyan párom, akivel egy csodálatos, boldog életet teremthetünk együtt-egymásnak-egymásért...
Ennyire vágyom.
- A tehetetlen gittegylet gyámügy végre foglalkozzon a fiam dolgával ahogy meg kéne tegye legalább 2,5 éve
- Elköltözhessek végre abba az 1600 km-re levő városba, (vagy legalábbis a közvetlen közelébe) ahol élni szeretném az életem, most egy darabig mindenképp
- Tudjak venni egy új, vagy pár éves Indian-t, hogy kedvemre csavaroghassak, akár a kisfiammal mögöttem...
- Hogy legyen egy olyan párom, akivel egy csodálatos, boldog életet teremthetünk együtt-egymásnak-egymásért...
Ennyire vágyom.
Igen, az ! De jó sokáig !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 27. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 27. péntek 06:02

Törölt felhasználó (4580032)

Világbéke

Világbéke

Fúúú sógornőmre rámennék én is nagyon, szerencsére már a punciszagú bugyiját érezhettem pár alkalommal de ő még csak nem is sejti. Igazi faszállító illata van :P
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2021. 08. 26. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 26. csütörtök 19:27

A sógornőmre vágyok , de nagyon. Azt szeretném ha bejönne utánnam a zuhanyzóba ahol éppen masztizok.Megkérdezné hogy segíthet-e . HAtalmassat szeretkeznénk utánna és nem csak akkor hanem még nagyon sokszor
A feleségem jól megbasznák.