Fúúú sógornőmre rámennék én is nagyon, szerencsére már a punciszagú bugyiját érezhettem pár alkalommal de ő még csak nem is sejti. Igazi faszállító illata van :P
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2021. 08. 26. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 26. csütörtök 19:27

A sógornőmre vágyok , de nagyon. Azt szeretném ha bejönne utánnam a zuhanyzóba ahol éppen masztizok.Megkérdezné hogy segíthet-e . HAtalmassat szeretkeznénk utánna és nem csak akkor hanem még nagyon sokszor
A feleségem jól megbasznák.
A sógornőmre vágyok , de nagyon. Azt szeretném ha bejönne utánnam a zuhanyzóba ahol éppen masztizok.Megkérdezné hogy segíthet-e . HAtalmassat szeretkeznénk utánna és nem csak akkor hanem még nagyon sokszor
Ha a vágyaimat kell megfogalmazzam, akkor címszavakban kb ez a sorrend :
- A tehetetlen gittegylet gyámügy végre foglalkozzon a fiam dolgával ahogy meg kéne tegye legalább 2,5 éve
- Elköltözhessek végre abba az 1600 km-re levő városba, (vagy legalábbis a közvetlen közelébe) ahol élni szeretném az életem, most egy darabig mindenképp
- Tudjak venni egy új, vagy pár éves Indian-t, hogy kedvemre csavaroghassak, akár a kisfiammal mögöttem...
- Hogy legyen egy olyan párom, akivel egy csodálatos, boldog életet teremthetünk együtt-egymásnak-egymásért...
Ennyire vágyom.
- A tehetetlen gittegylet gyámügy végre foglalkozzon a fiam dolgával ahogy meg kéne tegye legalább 2,5 éve
- Elköltözhessek végre abba az 1600 km-re levő városba, (vagy legalábbis a közvetlen közelébe) ahol élni szeretném az életem, most egy darabig mindenképp
- Tudjak venni egy új, vagy pár éves Indian-t, hogy kedvemre csavaroghassak, akár a kisfiammal mögöttem...
- Hogy legyen egy olyan párom, akivel egy csodálatos, boldog életet teremthetünk együtt-egymásnak-egymásért...
Ennyire vágyom.
Hasonló jár sokszor az én fejembe is, csak mint a másik fél... Bár 7 munkással nem, de ha "stoppolni" támad kedved arra kanyarodok.
(Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 17:42

Sokszor elképzelem,hogy stoppolok,mert lerobbant az autóm,és egy kisbusz áll meg,és én beszállok és ott hét munkás van,akik munkából hazafelé tartanak.mmmm,szerintem a többit kitaláljátok

Találni egy velem egykorú, esetleg idősebb hölgyet akit kényeztethetek.
Ha a szerelmem nem hagyott volna el. Ha a feleségem és a szerelmem elfogadná egymást. Aztán élhetnénk békében hárman. Nem lenne feszkó, és mindenki megkaphatná amire vágyik. Akkor ide sem került volna ez a felirat.
Ugyanez!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 24. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 24. kedd 13:52
Törölt felhasználó (3893782)

Elcsábíttatnám feleségem titokban,hogy más dugja szopassa.Tippek,ötletek?
Hol robbantál le???
(Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokszor elképzelem,hogy stoppolok,mert lerobbant az autóm,és egy kisbusz áll meg,és én beszállok és ott hét munkás van,akik munkából hazafelé tartanak.mmmm,szerintem a többit kitaláljátok

Szeretném valakinek elvenni a szüzességét. Figyelmesen, határozottan, türelmesen bevezetni a szexbe.
Egy teleélvezett puncit megdugni aztán meg kinyalni.
Elcsábíttatnám feleségem titokban,hogy más dugja szopassa.Tippek,ötletek?
Egy tőlem idősebb hölgyet kényeztessek orálisan orgazmusig.
Uh sokszor elképzeltem én is hasonlót.. mikor felveszek egy stoppost, mindig azt várom, hogy felajánlon valami szexuális tevékenységet... Hogy:
Amiért ilyen aranyos vagy hogy elviszel szívesen bekapnám neked vagy álljunk meg és tedd be vagy visszahúzodottabbnál cserébe megnéznéd hogy masztizok!?.. talán egyszer.... (Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Amiért ilyen aranyos vagy hogy elviszel szívesen bekapnám neked vagy álljunk meg és tedd be vagy visszahúzodottabbnál cserébe megnéznéd hogy masztizok!?.. talán egyszer.... (Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Uh nekem több vágyam is van
Az egyi egy idegen alvó nőt "megerőszakolni" aki úgy ébred hogy nem tőrődik azzal ki dugja csak átadja magát az élvezetek...
A másik megbeszélni valakivel egy talit, ahol a szabadban bekötött szemmel várna akár még hátra kötött kézzel is...
De akad még pár ötletem...
Az egyi egy idegen alvó nőt "megerőszakolni" aki úgy ébred hogy nem tőrődik azzal ki dugja csak átadja magát az élvezetek...
A másik megbeszélni valakivel egy talit, ahol a szabadban bekötött szemmel várna akár még hátra kötött kézzel is...
De akad még pár ötletem...
Egy szép puncit nyalni hosszan élvezésig.
Puncit élvezésig nyalni,de csak vágy marad.
A vágyam, hogy egy idősebb hölgy kényeztessen (40-50 közötti) illetve, hogy én is kényeztethessem tabuk nélkül. leglább 3-4 órán keresztül. Ez még nem adatott meg, hátha egyszer

Miért csak képzeled?

Hm...7 törpe