Hmm izgalmasan hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 13:36

Törölt felhasználó (4456492)

Ha valaki kiverné a feleségem arcára. (és semmi több). Azt mondta nekem legutóbb, hogy ez izgatná őt, így most már engem is.
Ha valaki kiverné a feleségem arcára. (és semmi több). Azt mondta nekem legutóbb, hogy ez izgatná őt, így most már engem is.
Na ez lett volna a másik, amit írni akartam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 13:29

Törölt felhasználó (4521822)

Nyári szórakozás idősebb (60+) korosztállyal
Nyári szórakozás idősebb (60+) korosztállyal
Hm... hát lenne pár
Teljesen természetes puncit nyalni... vagy élvezés előtt kihúzni és ráspriccelni, utána a farkammal szétkenni... és utána jöhet a közös zuhany!

Szex terén elhanyagolt asszonyt,nagyit találni,akinek titokban hiányzik a testiség.
Egy olyan csajszinak kiszállítani a kaját, aki behívna és leszopna fizettség képpen, vagy jattba

keresek egy titkos beszélgető partnert akivel mindig lehet a sexről beszélni, illetve forró témákról, Hölgyek között van akinek van ilyenhez kedve?
Gecis puncit nyalni
5 kor valaki a népligetbe?
1. Szeretném a barátnőmet a feleségem hasára fektetni és hátulról jól megdugni. Olyan édes, amikor néha összebandzsít kefélés közben, szeretném, ha a feleségem is látná egyszer
2.
Aztán szeretném, ha a feleségem orgazmusig nyalogatná őt, miközben még mindig kefélem.
3. Végül négykézlábra állítom a barátnőmet és a feleségemet a hátán baszom meg!
Így büntetném meg a két kis qrvát, azét, hogy nekem nincs többszörös orgazmusom ők meg mindig 3-4-szer elélveznek esténként.

2.

3. Végül négykézlábra állítom a barátnőmet és a feleségemet a hátán baszom meg!

Így büntetném meg a két kis qrvát, azét, hogy nekem nincs többszörös orgazmusom ők meg mindig 3-4-szer elélveznek esténként.
Most epp arra, hogy a farkam egy punciban, a fenekemben pedig valaki mas farka.
Gyönyörű puncija van párodnak!
(Ez egy válasz anditomi üzenetére (2021. 06. 12. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 12. szombat 14:56

Egy hatalmas farku pasi dugna a parom puncijat mikozbe olembe fektetve szethuzom a labacskait…
Lánnyal közösen szopni.

Egy hatalmas farku pasi dugna a parom puncijat mikozbe olembe fektetve szethuzom a labacskait…
Bisex pàrral sexelni
Mikor?Hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 07. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 07. péntek 11:21

Törölt felhasználó (4521202)

Szex az erdőben egy ismeretlennel
Egy olyan pasit vagy nöt találni aki alkesz vagy egyébb fügö
(Ez egy válasz montekrisz üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 07. hétfő 07:08

Az Agárdi fürdőben zárás felé infraszaunában vagy a zuhanyzóban kiverni esetleg leszopni egy formás farkat.
Egy olyan állandó baráti társaságot összehozni akikkel havi 1-2 alkalommal gangbang partykat lehetne tartani