Most arra vágyom, hogy kinyaljak egy finom puncit. Lehet fiatal vagy idős, csupasz vagy szőrös. Jó nyálasan, hogy tocsogjon, aztán jó alaposan megdugnám.
Én párhoz csatlakoznék
Igen,tudom,mert,régen,szeretném,de,sajna,nem,jon,osze!!
Tapasztalatból írom, ennek a kivitelezése nem egyszerű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 10. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 10. vasárnap 09:16
Törölt felhasználó (909476)
3-4-Fiuval-egyszere
Egy 20 év körüli lányt megdugni és nem csak egyszer......
Alive pontosan megírta: Találni végre egy olyan lányt/hölgyet, akivel minden szexuális vágyainkat megélhetjük. Úgy látom, ez sokáig csak vágy marad...
3-4-Fiuval-egyszere
Már régóta van egy olyan vágyam, hogy egy szinte idegen, szexi nő lakására felmenni, ahol végignézné ahogy kiverem, majd eljönni. Lehet, hogy nem állna meg a dolog ennyinél, de ez valahogy mindig is izgatott és most nagyon jól esne
feleségem vágya 1-2 fiatal pasi,de én is támogatnám........
Arcra spricc utána csókolózni!!!!!!!!!
Asszonykám hazaérhetne már... több hónap távollét után. Közel 8 ezer kilométer sajnos nem olyan távolság, amit csak úgy le lehet tudni egy romantikus légyottért.
Külföldön vagyok férj nélkül ,,meló van
egy idegen csajszival közös szobában.
vágyam,,hmmmm kettesben maradni a vibrimmel
egy idegen csajszival közös szobában.
vágyam,,hmmmm kettesben maradni a vibrimmel
bárcsak lenne nõ a dob utcában.
jo lenne ha legalabb tiz evvel fiatalabb lehetnek
Találni végre egy olyan lányt/hölgyet, akivel minden szexuális vágyainkat megélhetjük. Úgy látom, ez sokáig csak vágy marad...
kényeztetni egy csinos 30-as vagy korai 40es nõt. Akár a párjával együtt is, hetero alapon.
Sziasztok!
Párom és én is szeretjük a fürdős, vizes helyeket ezért ha tehetjük alkalmanként elmegyünk strandra, fürdőbe, wellnessbe. Párom nagyon szereti a masszázst és ilyenkor szívesen megmasszíroztatja magát. Általában megnézi ki a masszőr és ha szimpatikus neki, akkor befizet egy "kezelésre".
És most jön az én vágyam, amire eddig sajnos nem volt alkalom: nagyon szeretném, ha egyszer nem csak sima masszázst kapna, ha nem annál többet is. Úgy képzelem el, hogy kezdésként egy bemutatkozás, majd párom lazán ledobja a fürdőköntösét és egy ici-pici kis bugyiban elhelyezkedik az "ágyon". (Tetszeni fog a látvány az garantált
). Ez után indulna a normál finom lazító masszázs. A párom hason fekve: a szokásos testrészek hát, láb, kar...stb..., de amikor már kellemesen ellazult akkor a masszőr keze elkalandozna és itt-ott "véletlenül" megérintené az érzékenyebb területeit is..., először a popsira fordítana nagyobb figyelmet, majd megkérné páromat, hogy vegye le a bugyiját is! Természetesen Ő teljesítené a kérést és ott feküdne teljesen meztelenül. Egy idő után a masszőr is látná, hogy nagyon tetszik amit csinál és még jobban azokra a pontokra koncentrálna amikről tudja hogy a hölgynek nagyon kellemes élményt adhatnak...Fokozván a "hangulatot" a párom a hátára feküdne és a masszőr most már tényleg mindenhol megmasszírozná. Finoman érzékien az arcát, a fejét utána a ciciket, mellbimbókat...semmit se hagyna ki...és a végén a belső comboktól eljutna a párom gyönyörű puncijáig, ami már reményeim szerint "tocsogni" fog a nedvességtől...és addig simogatná, masszírozná ameddig el nem jut az orgazmusig!
Ehhez keresünk egy fiatalabb, NORMÁLIS jókezű masszőrt, aki teljesítené ezt a vágyat.
Privibe megbeszéljük a részleteket!
Párom és én is szeretjük a fürdős, vizes helyeket ezért ha tehetjük alkalmanként elmegyünk strandra, fürdőbe, wellnessbe. Párom nagyon szereti a masszázst és ilyenkor szívesen megmasszíroztatja magát. Általában megnézi ki a masszőr és ha szimpatikus neki, akkor befizet egy "kezelésre".
És most jön az én vágyam, amire eddig sajnos nem volt alkalom: nagyon szeretném, ha egyszer nem csak sima masszázst kapna, ha nem annál többet is. Úgy képzelem el, hogy kezdésként egy bemutatkozás, majd párom lazán ledobja a fürdőköntösét és egy ici-pici kis bugyiban elhelyezkedik az "ágyon". (Tetszeni fog a látvány az garantált
). Ez után indulna a normál finom lazító masszázs. A párom hason fekve: a szokásos testrészek hát, láb, kar...stb..., de amikor már kellemesen ellazult akkor a masszőr keze elkalandozna és itt-ott "véletlenül" megérintené az érzékenyebb területeit is..., először a popsira fordítana nagyobb figyelmet, majd megkérné páromat, hogy vegye le a bugyiját is! Természetesen Ő teljesítené a kérést és ott feküdne teljesen meztelenül. Egy idő után a masszőr is látná, hogy nagyon tetszik amit csinál és még jobban azokra a pontokra koncentrálna amikről tudja hogy a hölgynek nagyon kellemes élményt adhatnak...Fokozván a "hangulatot" a párom a hátára feküdne és a masszőr most már tényleg mindenhol megmasszírozná. Finoman érzékien az arcát, a fejét utána a ciciket, mellbimbókat...semmit se hagyna ki...és a végén a belső comboktól eljutna a párom gyönyörű puncijáig, ami már reményeim szerint "tocsogni" fog a nedvességtől...és addig simogatná, masszírozná ameddig el nem jut az orgazmusig! Ehhez keresünk egy fiatalabb, NORMÁLIS jókezű masszőrt, aki teljesítené ezt a vágyat.
Privibe megbeszéljük a részleteket!
igaz! párszor voltam, és leginkább színesben, de halkan....értesz.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 31. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 31. csütörtök 22:30
Törölt felhasználó (104575)
VIP
Hogy nem olvastam el annó ezt a hozzászólást ? Kb 90 % ban teljesen jó a leírt "kívánság" . Itt ott esetleg egy kis változtatást elbírna, de amúgy belegondolva, teljesen oké az elképzelés.
tulajdonképpen a seggemet odaadhatom, már csak pin a kellene

vazelinator