Egy szuper vegyes orgiában részt venni ahol mindenki mindenkivel csinálja...

nekem eddig kimaradtak a lakkozott női lábkörmök, de megkívántam a kolléganőn(igen őt is), bár eddig is különösen kedveltem a lábfejeket is, nagyon izgatna, ha játszanának a farkammal ilyen lábak, ráspriccelni...
A páromat izgatja hogy milyen lenne egy idősebb sportos pasival szexelni , engem is.
Ha 3 vagy több csaj nézné ahogy kiverem.
Este a sötèt városban hazafelè botorkálni.
Egy kapualjban valami perverz veri a farkát, odalèpnèk letèrdelnèk elè és mivel ùgy is mindegy neki hagyná hogy leszopjam.
Mikor vèkzek csak sarkon fordul és elsètál, èn ott tèrdelek a szám tele. Nyelek egyet és folytatom az utamat.
Egy kapualjban valami perverz veri a farkát, odalèpnèk letèrdelnèk elè és mivel ùgy is mindegy neki hagyná hogy leszopjam.
Mikor vèkzek csak sarkon fordul és elsètál, èn ott tèrdelek a szám tele. Nyelek egyet és folytatom az utamat.
Én meg megelégednék azzal, ha láthatnám, hogy egy másik pár szeretkezik, beleélvezni..., áá, ennyire nem is vágynék elsőre...
Ti meg nem találtok senkit beleélvezésre, nem értem ezt a világot... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 23. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 23. szombat 13:58
Ti meg nem találtok senkit beleélvezésre, nem értem ezt a világot... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 23. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857458)

Régi vágyam a barátnőmnek kinyalni úgy ha valaki bele élvez előtte!
A sok jelentkező eddig mind csak szajhhősködött sajnos. Vagy a tali előtt lemondta, vagy pár levél után eltűnt...
Mi jó van ebben nem tudjuk, de ennyi kamust
Nem kell, hogy bi legyen, csak tudja mit szeretnénk.
A sok jelentkező eddig mind csak szajhhősködött sajnos. Vagy a tali előtt lemondta, vagy pár levél után eltűnt...

Van egy kolléganőm, aki 50 éves, én 27 vagyok. Számtalanszor elképzeltem már, hogy felpucsít az asztalra és kinyalom a pináját és a seggét. Majd egyszer bepróbálom, hátha

Szeretnék egy rendes anyukat talalni, akit kényesztetni tudnék reggeli kávé közepett, vagy a délutani orakba ;○-) ....
Szerintem nem is olyan nehéz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 17. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 17. vasárnap 10:54

Törölt felhasználó (869472)

Jo lenne vegre egy nem kamus, a nyalasban es a spriccelo puncival tapasztalt erzeki szeretot talalni.
Ez nem is olyan egyszeru ugy tunik.....
Ez nem is olyan egyszeru ugy tunik.....
Nem olyan nagy dolog,de szeretném ha párommal eggyütt csinálna valaki pár profi képet rólunk.
Szia, nekem is vannak ilyen vágyaim, benne vagyok minden jóban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 23. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 23. szombat 13:58
Törölt felhasználó (857458)

Sperma imadatomat csillapitanam lenne aki kapcsolodna arc szaj ahova szeretned ,!!!!
Sziasztok, szeretek női rucikban lenni, egy fiatal bi párral lenni, felvenném a lány bugyiját harisnyáját, melltartóját stb és úgy kényeztetném a lányt, majd a párja beszállna hozzánk.......
Legnagyobb vagyam hogy 2 vagy tobben ram elvezzenek !!
szólj, ha sikerül, ez engem is érdekel
(Ez egy válasz RedZone üzenetére (2018. 06. 19. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 19. kedd 13:33

Végignézni egy pár kemény dugását az én passzív részvételemmel. Max közben kiverném a farkam. Többször voltam már hármas aktív tagja, de csak szemlélő még nem.
Egy prisztata masszázs.
Végignézni egy pár kemény dugását az én passzív részvételemmel. Max közben kiverném a farkam. Többször voltam már hármas aktív tagja, de csak szemlélő még nem.
Hosszas unszolás után párom(női tag) bevallotta,hogy elviselné hogy egy nő,nyalja a punciját,és a farkamat,de nem nyúlhatok az idegen nőhöz! Amúgy imádom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 18. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 18. hétfő 19:56
Törölt felhasználó (3724732)

2millió éve volt ilyenben részem! Frenetikus volt!
Kiados alvás (saját ágyacskámban) után egy egész napos nudista strandolás..