Szeretnék egy férfit orálisan kényeztetni
Holnap találkozom egy régi csajommal titokban, elig várom, hogy egymásban tocsogjunk.... hosszú idő után lesz megint, hátha megtudom dumálni a többesre utána :P
Ma kecskeméten vki..?? Bárki akárki..
Fiú Lány Hölgy Úr.. 11 centis közepesen szörmés keres egy kis kalandot..

Én a pár ffi tagja,szeretnék többest a párommal aki eléggé monogám. Csak reményem van,hogy ez majd változik..

Találni egy bi párt akiknek házi barátjuk lehetnék...
Talalni egy kedves, mosolygos, szep lanyt/not, akivel boldog leszek. Ez minden vagyam!
Szívesen beszállnék pár ilyen menetbe!
Szívesen benne lennék. 38 éves vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 29. vasárnap 06:32
Törölt felhasználó (3888562)

Két farkinca a puncikámba. Az egyik csak a páromé! Kicsi legyen,mert szűk vagyok!
Beszélgetni a régi szerelmemmel, és hagyni, hogy a dolgok történjenek ahogy akarnak. Mind ezt büntetlenül.
Ebbe beszállnék.
Smárolni egy szép borotvált puncival!!

egy zalai vagy vasi bi párt kényeztetni.
Megnézni ahogy egy nagyfaszu idegen felhuzza a nejem kis szük pináját és televágja forró gecivel.
Sziasztok! 45 èv feletti pártokhoz csatlakoznák!kezdő vagyok! ducitnekem@freemail.hu
Végre találni egy csajt,harmadiknak,akit mindketten kényeztetnénk...
Szivesen kinyalnám a punciját,miközben a párom engem dugna..
Szivesen kinyalnám a punciját,miközben a párom engem dugna..
ma délután nudizunk egy jo pasi meglátogatna aki monit jol megdolgozná
Egy csinosan molett hölgyet,hosszasan,gyengèden kinyalni,akàr viszonzàs nèlkül is.Akàr párok hölgytagjàt a fèrfi elött.
én szívesen csatlakoznék...
52-éves mackós pasi vagyok..)) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
52-éves mackós pasi vagyok..)) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Két farkinca a puncikámba. Az egyik csak a páromé! Kicsi legyen,mert szűk vagyok!
Milyen korosztályból?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)