az is vágynak számít, ha egy barátságon alapuló, laza szexkapcsolatról fantáziálok?

Nekem csak annyi hogy egy olyan párt vagy független hölgyet hölgyeket találni akik szeretik az anál szexet.
Most legszivesebben egy kövér hölgy fenekét masszíroznám, csókolgatnám, harapdálnám. Az ujjaimat is használnám, ahová csak szeretné! Aztán befeküdnék alá és élvezném a hús ízét, fefalnám és nyelném nedveit! Hmmm...
Az én vágyam már teljesült!)))multheten voltunk a dreamlandben!és befekudtunk egy szimpatikus pár melle!és a pár ffi tagja erzekien simogatta a feleségemet csokolgatta a melleit!intim területen is!és csodák csodája hagyta magát!sőt a ffi megfogta a kezét és a párja fenekehez húzta!és simogatta a másik hölgy fenekét!csak amultam és bámultam!csak azért érdekes mert soha nem engedte az ilyen dolgokat!a házasságunk alatt;sőt elzárkózott mindentől!
párral szexelni
Egy nagyseggű , nagy logó mellű nővel vagy ilyen tagú párral lenni .
Csak annyit, hogy akit megszólítok, vagy írok-nem 2 mondatot- tiszteljen meg egy válasszal. Még na nem, de az is egy válasz!!! Tisztelet a kivételnek.
A többiről ne is beszéljünk!
A többiről ne is beszéljünk!

Nekem csak annyi hogy egy olyan párt vagy független hölgyet hölgyeket találni akik szeretik az anál szexet.
Szeretném testközelből végignézni egy pár szeretkezését (akár a szabadban, autóban), közben a farkamat verni és a végén a hölgy szájába vagy arcára élvezni.
Azt én is me lesném!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 10:20

Törölt felhasználó (4011382)

Én a feleségemet küldeném be valami sportos hely férfiöltözőjébe egy szál magassarkúban Nem kéne 30, elég lenne 10-15, hogy a bokájáig csorogjon a geci, amikor kijön.
Kis cicijú, 50es hölggyel ismerkednék szivesen.
Félig meddig igen.
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 02. 09. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Át élni újra hogy milyen két lánnyal szexelni egyszerre
biszex párral szeretkezni
Meg is van szervezve?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 20:11
Törölt felhasználó (1261852)

Elvileg jövőhét pénteken kiderül.
Elvileg jövőhét pénteken kiderül.
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 02. 09. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretném látni monit megint norbival élvezkedni
Ez jól hangzik, ha lenne folytatása.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 08:00
Törölt felhasználó (1261852)

Az egyik vágyam,hogy egy fürdőben egy srác megpróbálja a páromat elcsábítani. Látni az arcát amikor a srác kikezd vele. Kíváncsi vagyok hogy viselkedik ilyen szituban.
Egy ilyenbe benne lennék
(Ez egy válasz silverférj üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 13:11

Nem rossz az ötlet , élvezném ha egy fiu cumizna a párom elött . Majd ha nagyon tetszene neki , azt akarná , hogy franciázzunk elötte ( ő meg a méretes dildón lovagolna mellettünk .
hú, ez nagyon forró!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 12:12

Hosszabb távon (hónapokig?) együtt élni egy szeretővel és a férjemmel. Külön hálószobával, és én látogatnám meg őket, hol az egyiket, hol a másikat, akár egész éjszakára, vagy nap közben többször váltogatva. Mintha csak két férjem lenne!