Godboyno1 nek rossz napja lehetett vagy hasonlók. Találkoztunk vele. Teljesen normális és korrekt pasas, egészséges önkritikával és elképzelésekkel. Ez csak kicsúszott biztos véletlen.
Lehet pont ennyi kellett neki egy nehezebb nap után.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 18:15

Törölt felhasználó (3989732)

...már le is vagyok informálva, mi...?
DD

Bátor..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 18:15

DD

DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 16:47

Törölt felhasználó (808465)

Ezt nem kellett vona... most véged van! ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ezt nem kellett vona... most véged van! ÁÁÁÁÁÁÁÁ
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 06:01

"elfojtott"

"elfojtott"
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 07. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 07. péntek 18:46

Törölt felhasználó (808465)

Ez a rengeteg elfolytott agresszió.... kissé aggasztó a mai világ!
Egy zalai domináns nőt találni.
Pedig te tudsz helyesen írni. Tudom.
(Ez egy válasz Goodboyno1 üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 11:35

Emilio74,köszönöm a ki oktatást te semmire kellö,fasz,ha ennyire nagy tudásu vagy akkor regisztrálj be egy nyelvatannal foglalkozó oldalra te bunko,az ilyen hülye marha emberek miat ilyen szar ez az oldal mint amilyen te vagy,gondolkozál már,te idiota,ide dugni regisztrálnak emberek nem a nyelvészkedés miat,te unatkozo túlképzelt fasz te,igen én ennyire egyszerü ember vagyok pláne hozzád képest te nyelvtan mester te,az életben ha találkoznék veled eomagyaráznám én neked azt hogy mennyire elvagy tévedve és tévesen képzelsz magadroo kurva sokat!!!!huuuu de fel basztál az élet minden területén az ilyen eltévedt emberekkel van a baj mint te akik azt hiszik,hogy a világ csakis miatuk teremtetet meg,de mikor meg rendbe vagytok rakva akkor meg megy a sírás,mert te nagyon helyesen tudsz írni,hát igen ez lehet,hogy igy van de egy nulla vagy egy kis csira aki egy ilyen oldalon nem azért van fent,hogy dugjon hanem olvasgatja más írását és rá szólsz ha valaki nem ír helyesen te marha te hát fel fogod ezt?????micsoda egy pancser vagy!!!!!!próbáljál meg inkább nőt keresni it és dugni,arra használd ezt az oldalt amire való!!!!!! Ne nyelvtan órát próbálj adni,hülye,ez nem az az oldal faszos!!!!!!bár nagyon sok fétis létezik már lehet te ilyen szexuális be álitotságu vagy,hogy arra durra el ha valakinek találsz az írásában helyes írási hibát!!!ki kel ábránditsalak nem érdekelsz!!!!! Te kis homokos!!!!!!a helyes írási tudásod sem és a válaszod sem!!!!!!!és szerintem próbáld meg te is és sokan mások is arra használni ezt az oldalt amire valo,ne képzelje magát tul senki!!!!szevasz te nyelvész fasz.
Ez a rengeteg elfolytott agresszió.... kissé aggasztó a mai világ!
Te kis vékony törpe barom,már le is informáltalak,nehogy azt hid hogy mindenki egy fosos nulla az életben mint te!!!!nagyon roszul sült el neked ez a hozzá szólásod.
Emilio74,köszönöm a ki oktatást te semmire kellö,fasz,ha ennyire nagy tudásu vagy akkor regisztrálj be egy nyelvatannal foglalkozó oldalra te bunko,az ilyen hülye marha emberek miat ilyen szar ez az oldal mint amilyen te vagy,gondolkozál már,te idiota,ide dugni regisztrálnak emberek nem a nyelvészkedés miat,te unatkozo túlképzelt fasz te,igen én ennyire egyszerü ember vagyok pláne hozzád képest te nyelvtan mester te,az életben ha találkoznék veled eomagyaráznám én neked azt hogy mennyire elvagy tévedve és tévesen képzelsz magadroo kurva sokat!!!!huuuu de fel basztál az élet minden területén az ilyen eltévedt emberekkel van a baj mint te akik azt hiszik,hogy a világ csakis miatuk teremtetet meg,de mikor meg rendbe vagytok rakva akkor meg megy a sírás,mert te nagyon helyesen tudsz írni,hát igen ez lehet,hogy igy van de egy nulla vagy egy kis csira aki egy ilyen oldalon nem azért van fent,hogy dugjon hanem olvasgatja más írását és rá szólsz ha valaki nem ír helyesen te marha te hát fel fogod ezt?????micsoda egy pancser vagy!!!!!!próbáljál meg inkább nőt keresni it és dugni,arra használd ezt az oldalt amire való!!!!!! Ne nyelvtan órát próbálj adni,hülye,ez nem az az oldal faszos!!!!!!bár nagyon sok fétis létezik már lehet te ilyen szexuális be álitotságu vagy,hogy arra durra el ha valakinek találsz az írásában helyes írási hibát!!!ki kel ábránditsalak nem érdekelsz!!!!! Te kis homokos!!!!!!a helyes írási tudásod sem és a válaszod sem!!!!!!!és szerintem próbáld meg te is és sokan mások is arra használni ezt az oldalt amire valo,ne képzelje magát tul senki!!!!szevasz te nyelvész fasz.
Elősször szerintem vegyél részt egy alapfokú nyelvtanórán!
(Ez egy válasz Goodboyno1 üzenetére (2019. 06. 05. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 15:41

Terhes feleségel szexelni e férj elöt aztán ketten kényeztetnénk a férjel,szivesen várom,terhes kismamák belső üzenetét.
Párom tangában bepucsitana és 3-4 jófarkú sráccal alaposan megtömnénk, teleélveznénk.
Egy valós 50+ párral találkozni....
Feleség punciját kinyalni utána a hasára élvezni.
Terhes feleségel szexelni e férj elöt aztán ketten kényeztetnénk a férjel,szivesen várom,terhes kismamák belső üzenetét.
1 nő, 2 ferfi felállásba szivesen benne lennék.
párral szexelni
Elhanyagolt anyukád vagy nagymamit szivesen megismernék.
Párhoz csatlakozni, ketten a punciban..
Gangbang partyban lennék az alany, arcomba számba kapni, de rendesen.