Mellsex. Még soha nem volt benne részem :(
Ebben a fos időben a perverz párommal meg a kannás fehérmájú szeretőmmel elfetrengeni az ágyban.
Teleèlvezet puncit nyalni
Benne lenèk
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 29. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 14:38
Törölt felhasználó (4345362)

Jó lenne ha lenne egy olyan lakótársunk aki folyamatosan kezeli az asszonyt. Egyszer egy egész hétig nálunk volt két barátom, minden nap partiba vágtuk a párom.
Végre már egy nő kérne egy jó chatszex után spriccet a szexi fotójára ....ne csak a nyomi ho ....(languszták) ....

Ja azt kihagytam ez egy volt csajom volt. De a jelenlegivel is szeretném ezt
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 29. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 14:38
Törölt felhasználó (4345362)

Jó lenne ha lenne egy olyan lakótársunk aki folyamatosan kezeli az asszonyt. Egyszer egy egész hétig nálunk volt két barátom, minden nap partiba vágtuk a párom.
Látni a feleségem, hogy alaposan megdugják.
Egy extrém nagy kisajkakkal megáldott puncit nyalni.
Állok elébe....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 20. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 22:43
Törölt felhasználó (1409402)

Régi vágyam, hogy találjak egy helyes, sportos pasit, akit alaposan megmasszírozhatok..

Párral megismerkedni
Nudi strandon megismerni egy csini párt.
Hogy az a punciba élvezős party végre meglegyen amit hetek óta szeretnénk összehozni!

Idősebb párhoz csatlakozni.Orálisan kényeztetni a hölgyet,és talán a férfit is.
Sziasztok! Vágyom egy hölgy társaságára aki szereti az orális játékokat és szereti ha órákig kényeztetik a testét.
Szia! Nekem nagyon jól esne egy klassz masszír! Akár szex nélkűl is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 20. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 22:43

Törölt felhasználó (1409402)

Régi vágyam, hogy találjak egy helyes, sportos pasit, akit alaposan megmasszírozhatok..

Egy fiatal ,sportos pasival szexelni a párom előtt vagy akár 3asban
A páromat +1 hölgy társaságában kényesztetni
Egy jó kis dugást fotózni, filmezni, olyan igazit, ahol mindent a pillanat dönt el. Az ezsközök használata sem tiltott,és a létszám sem.Megtanítanám Őket csókolózni, a bugyibeszippantóra, megkívánósra felöltözni, természetesen mozogni, ruhát viselni, levetkőzni, hogy ne legyen uncsi,öszinteségre, hogy mit tegyen a párja, persze, hogy jó legyen! nem kell félreéretni, férfi vagyok, heteró, illetve leszbikus , mert a nőket szeretem.Lehet, hogy ez túl sok?