A vágyaim? 29 éves, párkapcsolatban élő pasi vagyok, és szeretnék egy nálam idősebb (48+) nővel kalandozni.
én már anyagi áldozatól se riadnék vissza...de még igy se találok...
(Ez egy válasz bugyibuvar73 üzenetére (2020. 06. 30. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 14:47

Sziasztok. Egy normális hölgyet, párt találni, akik nem pénzért csinálják.

Sziasztok. Egy normális hölgyet, párt találni, akik nem pénzért csinálják.

nekem volt...csak a mama 75 volt...és jobb volt mint a lánya
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2020. 06. 30. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Több biszexuális nővel egyszerre.
Anya lánya szex.
Anya lánya szex.
Egy ilyen párral ismerkednénk párként azaz én és a pasim, mint Ti vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 25. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 25. csütörtök 11:14

Törölt felhasználó (4327902)

Sziasztok. Azt szeretném ha a Jövőhéten. Csütörtökön vagy Pénteken. Utazni tudó. 60 as ffi ak. Segbebasznák a feleségem. Aki egy szolid csendes kezdő feleség. De szófogadó. Perverz.

Sziasztok. Azt szeretném ha a Jövőhéten. Csütörtökön vagy Pénteken. Utazni tudó. 60 as ffi ak. Segbebasznák a feleségem. Aki egy szolid csendes kezdő feleség. De szófogadó. Perverz.
Egy nővel/párral randizni. Lesz ami lesz alapon.

Egy szép puncit nyalni,élvezésig, lányok?
swinger klub
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2020. 06. 24. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha azt a kva 5számot eltalálnám már...
A páromat belevinni a többesbe.
Jó dögös az asszony meg is érdemli a kényeztetést..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 25. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 25. csütörtök 11:14

Párral szeretkezni
Talalkozni egy perverz nővel, olyannal amilyen én vagyok.....
Sziasztok. Egy hölgyel kölcsönös francia a végén szájba.
igen sajnos...aki válaszol biztos férfi ...sajnos
(Ez egy válasz facér7 üzenetére (2020. 06. 24. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 24. szerda 15:58

Komolyan, ennyire nehez lányt, nőt, asszonyt talalni itt? Hiaba irok, nulla

Komolyan, ennyire nehez lányt, nőt, asszonyt talalni itt? Hiaba irok, nulla

Alaposan ki nyalni egy szép puncit,de ez csak álom marad.