Sziasztok. Szeretném nézni a párom kefélését egy másik pasival.
Közben maszturbálni, melleit fogdosni, meszálni 3.nak.
Közben maszturbálni, melleit fogdosni, meszálni 3.nak.
Egy halom àllàsinterjù levezènylèse előtt àllunk, ìgy jött az ötlet, hogy egy ilyen szituàciòban izgalmas lenne egy cuckold casting is. Finom kis èlmènyek születhetnènek...
Csak most olvastam, hogy micsoda csodaasszony lakik kedves kis városkánkban... nagyon izgató belegondolni, hogy Debrecenben valahol ilyen kellemes dolgok történnek. És még sokkal finomabb lenne részt is venni ezekben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 23. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 23. vasárnap 10:15
Törölt felhasználó (4264102)

Tegnap este frenetikus élményben volt ismét részem!
Frissen talált lovagommal egy debreceni sráchoz látogattunk el, immár 4-ik alkalommal
Eddig 3x voltam nála szólóban, de most a lovagom is elkísért, hogy végre a szenndvicses és duplapuncis élményt is megkapjam..
Sajnos a sráchoz bejelentkező másik párt nem tudtuk megvárni, az amúgy is kései órában, de a 3as így is szuperre sikeredett. Fogunk még menni, isteni kezei és farka van.
Bárcsak minden vágyam így teljesülne, remélem legközelebb az 5ös is összejön, hogy leszbi vágyaimat is megélhessem, 3 álló farkú kandúr közöt...
Frissen talált lovagommal egy debreceni sráchoz látogattunk el, immár 4-ik alkalommal
Eddig 3x voltam nála szólóban, de most a lovagom is elkísért, hogy végre a szenndvicses és duplapuncis élményt is megkapjam..
Sajnos a sráchoz bejelentkező másik párt nem tudtuk megvárni, az amúgy is kései órában, de a 3as így is szuperre sikeredett. Fogunk még menni, isteni kezei és farka van.
Bárcsak minden vágyam így teljesülne, remélem legközelebb az 5ös is összejön, hogy leszbi vágyaimat is megélhessem, 3 álló farkú kandúr közöt...
Olyan nőt találni hosszútávra,aki szereti a spermát és szereti az arcába kapni..
Olyan biszex barátnőt találni, akit izgat, hogy megdugja, kinyalja a pasiját. És mellette persze nőket is szeret nyalni-dugni stb. és nőként is meg akarja kapni tőlem amire szüksége van...
Esküvő előtt állok. Előtte szeretnék egy nagyon vékony nővel szexelni! Pár is érdekelne ilyen alkatú hölggyel! Fejér megyei vagyok
varandris666@gmail.com
varandris666@gmail.com
Találni egy nőt kivel beszélgetni lehet a szexről,,szereti ha nyalják a punciját,de jó is lenne.
Találni egy hölgyet,vagy párt.
Valóban belevaló embereket találni az oldalon, akik nem a kifogást keresik, hanem az élvezetet.
Olyan párt találni aki nem hetente keres új partnert, hosszú távra keresnék, ahol a férjel együtt punciba élvezhetnék
Egy teleélvezett puncit kinyaln.i
Most gyorsan bekaphatná a meredező faszom egy nagymellű szopósszájú csaj ....és a szájába lüktetne a forró gecim ....

Ez nekem is gyakran előjön. Idegen nővel közös maszti úgy, hogy ne érjünk fizikailag egymáshoz. Akár egymástól távolabb, de mindenképp élőben, nem cam.
(Ez egy válasz Tűzlavina üzenetére (2020. 07. 10. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 10. péntek 09:45

Találkozni nővel beszélgetni sexről közben önmagunk simogatása vetkőzés és maszti egymás előtt
Találkozni nővel beszélgetni sexről közben önmagunk simogatása vetkőzés és maszti egymás előtt
A férjel felszopatni a farkam, mielőtt a feleségét előtte megdugom.
Egy feleséggel, vagy előtte leszopni a férjet. Aztán előttük masztizni.
Szép ápolt puncit nyalni élvezésig,de jó volna!
Sziasztok,
Ma este fent leszek dirtyroulette en ha valakinek van kedve csatlakozzon!
Ma este fent leszek dirtyroulette en ha valakinek van kedve csatlakozzon!
Én egy tó vagy folyoparti nyugodt házikóban, jó társ vagy társakkal el töltenék egy pár napot meztelenül......
Én azt élvezem, ha szex előtt jól megkínozták a farkam, még mindent.