Egy aranyos csajszit ,vagy párt találni
A vágyam...hm.Szeretném teljesen kielégteni a kis feleségem,akit imádok,de rá kellett jönnöm,hogy
ahhoz minimum két pasi kell,de lehet három is,mert órákig birja ha dugják,és négy-öt orgazmus után
szinte bealél,de utána hetekig mintha kicserélték volna olyan boldog.
ahhoz minimum két pasi kell,de lehet három is,mert órákig birja ha dugják,és négy-öt orgazmus után
szinte bealél,de utána hetekig mintha kicserélték volna olyan boldog.
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Irj oda a reddit azon részére és meg tudod vannak e magyarok.Én pl magyar vagyok fent vagyok ott még ha nem is a szex részén.Szóval biztos van más magyar is a vágyad szerint.
(Ez egy válasz n_i_p üzenetére (2020. 10. 21. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 21. szerda 21:46

(itt) kár tagadni, igazi reddit fan vagyok...
és most leginkább az a vágyam, hogy bármelyik massivecocks/monstercoks/mangonewild/stb teremjen itt...egy masszív éjszakára.
ui: van köztük magyar????
és most leginkább az a vágyam, hogy bármelyik massivecocks/monstercoks/mangonewild/stb teremjen itt...egy masszív éjszakára.
sziasztok!
Régi vágyam egy formás női popót megdugni.
Régi vágyam egy formás női popót megdugni.
(itt) kár tagadni, igazi reddit fan vagyok...
Egy diszkrét férfi masszörre vágyom aki a csúcsra maszírozna.
Találni egy házibarátot, aki mindenben megfelelő, akivel órákig kényeztethetem a páromat!
DP
A két nő egy férfi felállás mit sem ér női biszexualitás nélkül.
Valószínűtlen hogy egy férfi két nőt ki tudjon anélkül elégíteni.
Sokkal izgalmasabb fordítva.
Pl. egy gecitől síkos puncik dugni. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 20. kedd 15:11
Valószínűtlen hogy egy férfi két nőt ki tudjon anélkül elégíteni.
Sokkal izgalmasabb fordítva.
Pl. egy gecitől síkos puncik dugni. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4437332)

Talán.. Hogy milyen érzés lehet gumi nélkül.. csinálni
vagy több pasival xd bár gondolom a pasik meg több lánnyal szeretik..

engem is jobban vonz ha a nejemet ketten szexeljük meg alaposan. Szerintem az az ideális felállás, egy férfi két nővel igazán semmire nem megy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Csókolózni, miközben orálisan kényeztetnek. Szerepcserével....
Ne mfeltétlen. Engem például jobban érdekel hogy egy másik sráccal együtt dugjunk meg egy lányt mint 2 lány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon jó lenne, ha több pasi használná a szám, arcom.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2020. 10. 20. kedd 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 20. kedd 05:49

Én is vágyom a bukkakebe a térdelő pozícióra.
Minél több spermat nyelhessek egyszerre.

Monor környékén valami érdekeset keresnék...nem sablonosat .....
Több farkat szopni.
Én is vágyom a bukkakebe a térdelő pozícióra.
(Ez egy válasz BpNol üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 13:28

Vágyam, hogy több pasi rámélvezzen egymás után. Bukkake, ahol én lennék a céltábla. Érdekel ilyen valakit?
Nagy vágyam, hogy rajta kapjam a feleségem valahol valakivel szexelni én meg csak kukkolnék

Egyáltalán találni valakit..