Egy ápolt,szőrös,húsos puncit kinyalni ,miután tele élveztem.
Egy olyan partyban részt venni amiben mindenki mimdenkivel nem félre vonulva
Orális szexhez keresek partnert bevállalós nő személyében . Imádok puncit nyalni .

Páros férfi tagját szopni a hölgy elött vagy a hölgyel...

Sziasztok!lével ment!!!))))varjúk a választ!
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 11. 15. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyennek én sem lennék elronrtója
(Ez egy válasz Schefszex üzenetére (2020. 11. 19. csütörtök 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Egymás előtt masztizni hölggyel vagy párral.
Csókolni miközben szopják a farkam...
Hölgyek vagy párok előtt kiverni magamnak úgy hogy közben ők mondják hogy csináljam
OOo.. Ezt gyönyörűen megfogalmazás..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 17. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 17. kedd 21:20

Törölt felhasználó (4158132)

Egy nő érintésre vágyom titokban, amint felnyög hosszan, és
sikoltva összeomlik
bennünk az
akarat.
Mert akarom"
sikoltva összeomlik
bennünk az
akarat.
Mert akarom"
Szia Cica!
(Ez egy válasz cica111 üzenetére (2020. 11. 17. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy nő érintésre vágyom titokban, amint felnyög hosszan, és
sikoltva összeomlik
bennünk az
akarat.
Mert akarom"
sikoltva összeomlik
bennünk az
akarat.
Mert akarom"
Egyszerűen csak a Balaton parton sétálni egy 50 körüli nővel . Meleg teát inni , jót beszélgetni .
uhh)
ilyent én is nagyon szeretnék..))) (Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2020. 11. 17. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyent én is nagyon szeretnék..))) (Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2020. 11. 17. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ó, de igen.. Imádtam..
Még nem csináltatok ilyet ?
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2020. 11. 17. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Puncit nyalni, miközben hátulról dugnak... Hmmmmm...
Sziasztok..Dél Pest megyébe vagyok...beszélgetnék ismerkednék lánnyal érettebb hölggyel...ki tudja mi alakul ki...elöször is besszélgesünk...
Egy szakavatott és tapasztalt nővel átélni egy prosztatamasszázst... úgy hogy közben orálisan is foglalkozik velem