sajnos máshol sem jobb a helyzet(((
(Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 12. 12. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 15:02

Nagyon szeretném kipróbálni de sajnos pápa környékén még szóló nő sincs nem hogy pár
Azért ez egy elég izgalmas dolog lenne
(Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 12. 12. szombat 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 01:52

Találni egy párt ahol a nő felcsatolhatóssal kényeztet közben én a számmal a férjét majd cserélnek!
Sziaaztok. 26 eves srac vagyok hasonlo koru srácot keresek kalandvágybol.
Szia,sziasztok!Ez mit jelent,mi az elképzeléstek?
(Ez egy válasz Natika19 üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szeretném kipróbálni de sajnos pápa környékén még szóló nő sincs nem hogy pár
(Ez egy válasz matzkó54 üzenetére (2020. 12. 12. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
uhh....
ez nekem is régi vágyam... (Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 12. 12. szombat 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 01:52
ez nekem is régi vágyam... (Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 12. 12. szombat 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Találni egy párt ahol a nő felcsatolhatóssal kényeztet közben én a számmal a férjét majd cserélnek!
Találni egy kedves párt, hosszutavon ....
Egy pasi szájába adni a felesége előtt,aztán a feleséggel közösen kielégíteni.
Mi arról fantáziálunk a párommal, hogy beveszünk egy lányt harmadiknak, kizárólag a párom örömére. Persze mindenkinek jó lenne azért csak lennének szabályok, hiszen még sosem próbálkoztunk ilyen téren. Ez jó lenne kezdetnek.
Amatőr masszázs extrákkal képességeimet fejleszteném , majd nyalnék, míg a remegő combok rászorítanak a fejemre... aztán ismétlés

Egy olyan nőt tálalni, aki szereti a durvább szexet, és szereti, vagy kipróbálná a pegginget.
Találni egy pasit, aki a párosunk hölgy tagja előtt a pasit megdugná.
Budaörs környéke
Budaörs környéke
Vágyaim közè tartozik hogy egy párral találkozni nègyes párcserès sex mindenki mindenkivel ès vègignèzni ahogy a felesègemet egy másik pali kielègíti utána közössen kielègíteni a pasit a kèt hölgyel.
Egy kis vékony hölgyre vágyom.
Csókolni miközben szopják a farkam.
mire is vágyom , hát pl egy barátra vagy párra aki párom segítene kissé formálni szépen lassan stb gátlások nélkül
Nekem az a vágyam, hogy Mikuláshoz hasonlóan karácsony előtt és kari-szilveszter között is sok pár Hölgytagjának okozzak kellemes órát, órákat kellemes relax extrákkal masszázsom által
Keressetek privátban bátran!
Puszi
Keressetek privátban bátran!
Puszi
sziasztok jó lenne találni egy párt vagy hölgyet akiken gyakorolhatnék masszírozni és nem félnek meztelen lenni és délelőttönként hétköznap rá érnek
Egy szimpatikus párral orálisan kényeztetni egymást. A két pasi is egymást a hölgy előtt, vagy vele együtt.