én már egy jó beszélgető partnernek is örülnék...lehetőleg hölgynek ...de még ez is csak állom
Biszex pasis párt találni.
Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
párhoz csatlakozni,
ahol a csajnak a pasija, a pasinak a csaja lennék....
dugnék... dugnának....
ahol a csajnak a pasija, a pasinak a csaja lennék....
dugnék... dugnának....
Biszex hölgyet találni a feleségemnek
Munka közben az irodámban szívesen megdugnék egy szexi nőt az asztalomon
40+os hölgyet vagy párt találni.....
Világbéke. ☮
Kipróbálni milyen lenne egy 65 éves hölggyel a szex.
beszélgetni hölggyel ...sexröl meg ami még érdekel...
Egy valós Keszthely és környéki bi párt kényeztetni,
Bi pasit találni mindkettőnk részére. Csak olyat, aki dugna is minket.
Érd-Budaörs

Érd-Budaörs
beszélgetnék sexröl ha lehet lánnyal...minden érdekel..

Megismerkedni egy szimpatikus párral ahol mindenki mindenkit kényeztetne orálisan.
Sziasztok! Egy kedves őszinte,komoly partnert!
Teleélvezett puncit nyalni.
Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
félre értettem volna..akkor bocs gabi
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 09. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 09. szombat 08:10
Törölt felhasználó (4158132)

Várlak"
Várlak"
beszélgetni valakivel öszintén a sexröl...lehetőleg nem férfivel...minden érdekes dolog érdekel...