Régi vágyam szeretkezni egy extrém kövér, 200 kg körüli nővel.
Megőrülök a hatalmas,hájas,puha női testért.
Ha valaki ismer ilyen hölgyet megköszönném ha jelezné.
Megőrülök a hatalmas,hájas,puha női testért.
Ha valaki ismer ilyen hölgyet megköszönném ha jelezné.
Nálunk meglesz. Ha minden összejön, akkor egyszerre több is.
(Ez egy válasz Csabi40 üzenetére (2021. 01. 22. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Vissza kapni a régi csajom akivel a videó is készült.
Ha egy hölgy vagy lány leszopna rendesen!
Mint egy falat kenyér......
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Néger pasi meg kefélné a párom
Egy pécsi,duci hölgytagú párt találni,ahol kinyalhatnám a tele élvezett puncit!

Én egy szexi milfre vágyom aki tudja hogy kell bánni a szerszámmal!
Vágyam hogy rávegyem a nejem a többes sexre, bár nemnagyon hajlik a dolog felé, már rég óta izgat a dolog hogy egy másik pasival lássam sex közben, de még nem tudom hogy mondjam el neki.
Az már nekünk is nagyon hiányzik.
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Végre már újra szaunázni.

Ebben partnerek lehetünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 21. csütörtök 06:09

Törölt felhasználó (1474922)

Szeretnenk egy part ugy hogy a par noi tagja a pasimmal vegignezne ahogy a par ffi tagja dug velem max kozben a pasimat leszopná vagy kozben kiverné neki de az is opcio ha amig a pasi dug kozben nyalnam a holgyet es kozben szopna a pasimat vagy verné neki.
❤️
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2020. 12. 23. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 20:10

Egy bi lányra akivel átélhetném a lányos örömöket
( Ildikó )

Szeretnenk egy part ugy hogy a par noi tagja a pasimmal vegignezne ahogy a par ffi tagja dug velem max kozben a pasimat leszopná vagy kozben kiverné neki de az is opcio ha amig a pasi dug kozben nyalnam a holgyet es kozben szopna a pasimat vagy verné neki.
Szintén kívánom hogy megvalósuljon a vágya,sőt szívesen lennék az egyik farok tulajdonosa akivel megéli!
(Ez egy válasz amore üzenetére (2021. 01. 20. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gondolod(gondoljátok) szívesen rendelkezésetekre állok hogy megvalósuljon!
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2021. 01. 20. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 20. szerda 21:25

Szeretném ha a feleségem élvezésig szopna egy másik férfit, aki az arcára spritccelne. Én pedig végignézném miközben maszturbálok.
Hát erre biztosan lenne jelentkező...
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2021. 01. 20. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 20. szerda 21:25

Szeretném ha a feleségem élvezésig szopna egy másik férfit, aki az arcára spritccelne. Én pedig végignézném miközben maszturbálok.
...nem csak ma
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 21. csütörtök 00:59

Törölt felhasználó (4389602)

Ma hallgatóznánk
Ma hallgatóznánk
Egy no, tobb pasi felallas... a no puncijaba elvezni...