Találni egy nagyfarkú pasit aki bevezetne.... cumizni szeretnék , ez lenne az első!
Szex az erdőben egy ismeretlennel
A vágyam.........gondolom ezen az oldalon nem csak nekem.
Hogy végre ne csak dumáljanak a pasik hanem el is jöjjenek a talira.
Én szívesen találkoznék
(Ez egy válasz RózsaKeheiy üzenetére (2021. 05. 07. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 07. péntek 11:35
A vágyam.........gondolom ezen az oldalon nem csak nekem.
Szeretnék találni Pest Vác vonalán párt nőt akivel heti 1-2.alkalommal találkoznatnék
Szívesen benne(d)lennék akár rendszeresen is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 07. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 07. péntek 11:21
Törölt felhasználó (4521202)
Van itt olyan pasi akinek van felesége vagy párja és szívesen megmutatna? Természetesen megmutatom én is a párom. És dumaljunk róluk. Elérhetőseg privátban.
Kár hogy nem pestiek vagytok!
Találni egy igényes hölgyet aki szereti ha orálisan kényeztetik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 07. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521202)
Régi vágy, hogy egy bevállalós párral felváltva élvezzük tele a lány tag punciját többszőr egymás után cuppogósan, jó telegecizve!
Reggeli szex a vàgyam ...
Szexelni a természetben.
Hogy egy "vákumszájú" nagycicis csaj lerendezze a meredező faszomat
Egy vagy két ápolt diszkrét pasit találni akik picit kúrva ként bánnának párommal persze csak a játék kedvéért. És igen mindketten izgulúnk rá!
Közelről végig nézni egy szeretkezést, nő-ffi, nő-nővel, ffi-ffivel! Ez már csak egy álom marad azt hiszem!
Van pàr de most a kezdő képen a vidi olyanra hazaérni nem lenne semmi
szia szívesen csatlakoznánk haverommal
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 09. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 09. vasárnap 10:43
Törölt felhasználó (4400942)
Egy vagy két ápolt diszkrét pasit találni akik picit kúrva ként bánnának párommal persze csak a játék kedvéért. És igen mindketten izgulúnk rá!
A vágyam....rátalálni a játszótársamra!
Mikor
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 09. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 09. vasárnap 10:43
Törölt felhasználó (4400942)

vazelinator

Csacskaancpl