Találni egy olyan férfit aki elég jó ahoz páromnak hogy elöttem lefeküdjön vele.
Párt találni
Egy gy meztelen nőt érzékien gyengéden masszírozni, amíg orgazmusa nem lesz!
Párral úgy megismerkedni, hogy a pár hölgy tagja a találkára popsi tágítóval magába jönne!
Párral megismerkedni,ahol a feleséget nyalom és a férj szopja az aranyos takaros farkamat.
Ha leírnám, kitiltanának

puncit nyalni érzékien
Akkor esetleg nem kéne hazudozni?
(Ez egy válasz ronyo72 üzenetére (2021. 05. 12. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kedved ismerkedni?
(Ez egy válasz ronyo72 üzenetére (2021. 05. 12. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!nekunk csak egyszerű a vagyunk!tálalni egy jokepu intelligens ffit vágy part es megélni velük xekxualus vagyainkat!noi tagunk kicsit valogatos ilyen teren!nehez lesz megugrani a ffiaknal!de azért biztos eljön az a valaki!
Bi párhoz csatlakozni!
Sajnos egyet kell értsek :( De sosem tudni. Fel a fejjel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 12. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 12. szerda 17:42
Törölt felhasználó (4284242)

Nem sok esélye van.
Találni végre egy pasit aki rendessen megszopat és megdug.

jól hangzik
(Ez egy válasz pompei üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Megismerkedni egy hölgyel v párral kölcsönös franciára!
Párommal egy szintén bi párt találni először csak finoman mert elsőbálozók lennénk. Balaton nudi barátság borozgatás lightos sex egymáselőtt.
Nem sok esélye van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 11. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 11. kedd 17:47
Törölt felhasználó (4293192)

Sok sikert kívánok neked!

Eljátszani egy megerőszakolást, aminek a felétől már nem megerőszakolása a dolog... Semmi durvaság csak finoman lefogni a partnert, aki úgy tesz mintha nem akarná és próbál ellenkezni aztán mikor már nincs rajta ruha és végig fogdostam meg izgattam akkor elővenném a farkam be"erőszakolták" a szájába és onnan már nincs semmi "erőszak" csak élvezet.. uh ahogy ezt leírtam már fel is állt...
Találni egy párt ahol végignézném ahogy szeretkeznek.
Teleélvezett puncit nyalni.