Egy hatalmas farku pasi dugna a parom puncijat mikozbe olembe fektetve szethuzom a labacskait…

Egy hatalmas farku pasi dugna a parom puncijat mikozbe olembe fektetve szethuzom a labacskait…
Lánnyal közösen szopni.
Gyönyörű puncija van párodnak!
(Ez egy válasz anditomi üzenetére (2021. 06. 12. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 12. szombat 14:56

Most epp arra, hogy a farkam egy punciban, a fenekemben pedig valaki mas farka.
1. Szeretném a barátnőmet a feleségem hasára fektetni és hátulról jól megdugni. Olyan édes, amikor néha összebandzsít kefélés közben, szeretném, ha a feleségem is látná egyszer
2.
Aztán szeretném, ha a feleségem orgazmusig nyalogatná őt, miközben még mindig kefélem.
3. Végül négykézlábra állítom a barátnőmet és a feleségemet a hátán baszom meg!
Így büntetném meg a két kis qrvát, azét, hogy nekem nincs többszörös orgazmusom ők meg mindig 3-4-szer elélveznek esténként.

2.

3. Végül négykézlábra állítom a barátnőmet és a feleségemet a hátán baszom meg!

Így büntetném meg a két kis qrvát, azét, hogy nekem nincs többszörös orgazmusom ők meg mindig 3-4-szer elélveznek esténként.
5 kor valaki a népligetbe?
Gecis puncit nyalni
keresek egy titkos beszélgető partnert akivel mindig lehet a sexről beszélni, illetve forró témákról, Hölgyek között van akinek van ilyenhez kedve?
Egy olyan csajszinak kiszállítani a kaját, aki behívna és leszopna fizettség képpen, vagy jattba

Szex terén elhanyagolt asszonyt,nagyit találni,akinek titokban hiányzik a testiség.
Hm... hát lenne pár
Teljesen természetes puncit nyalni... vagy élvezés előtt kihúzni és ráspriccelni, utána a farkammal szétkenni... és utána jöhet a közös zuhany!

Nyári szórakozás idősebb (60+) korosztállyal
Na ez lett volna a másik, amit írni akartam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 13:29

Törölt felhasználó (4521822)

Nyári szórakozás idősebb (60+) korosztállyal
Ha valaki kiverné a feleségem arcára. (és semmi több). Azt mondta nekem legutóbb, hogy ez izgatná őt, így most már engem is.
Hmm izgalmasan hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 13:36

Törölt felhasználó (4456492)

Ha valaki kiverné a feleségem arcára. (és semmi több). Azt mondta nekem legutóbb, hogy ez izgatná őt, így most már engem is.
Találni végre egy hölgyet aki nem ijjed meg egy pcit nagyobb mérettől és hajlandó személyesen is találkozni...
Nyalni és szopogatni egy nő lábfejét, lábujjait miközben veri a farkam, majd a végén a lábára élvezni.
Kár hogy messze laktok....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 13:36
Törölt felhasználó (4456492)

Szopni