Találni egy velem egykorú, esetleg idősebb hölgyet akit kényeztethetek.
Hasonló jár sokszor az én fejembe is, csak mint a másik fél... Bár 7 munkással nem, de ha "stoppolni" támad kedved arra kanyarodok.
(Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 17:42
(Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokszor elképzelem,hogy stoppolok,mert lerobbant az autóm,és egy kisbusz áll meg,és én beszállok és ott hét munkás van,akik munkából hazafelé tartanak.mmmm,szerintem a többit kitaláljátok
Ha a vágyaimat kell megfogalmazzam, akkor címszavakban kb ez a sorrend :
- A tehetetlen gittegylet gyámügy végre foglalkozzon a fiam dolgával ahogy meg kéne tegye legalább 2,5 éve
- Elköltözhessek végre abba az 1600 km-re levő városba, (vagy legalábbis a közvetlen közelébe) ahol élni szeretném az életem, most egy darabig mindenképp
- Tudjak venni egy új, vagy pár éves Indian-t, hogy kedvemre csavaroghassak, akár a kisfiammal mögöttem...
- Hogy legyen egy olyan párom, akivel egy csodálatos, boldog életet teremthetünk együtt-egymásnak-egymásért...
Ennyire vágyom.
- A tehetetlen gittegylet gyámügy végre foglalkozzon a fiam dolgával ahogy meg kéne tegye legalább 2,5 éve
- Elköltözhessek végre abba az 1600 km-re levő városba, (vagy legalábbis a közvetlen közelébe) ahol élni szeretném az életem, most egy darabig mindenképp
- Tudjak venni egy új, vagy pár éves Indian-t, hogy kedvemre csavaroghassak, akár a kisfiammal mögöttem...
- Hogy legyen egy olyan párom, akivel egy csodálatos, boldog életet teremthetünk együtt-egymásnak-egymásért...
Ennyire vágyom.
A sógornőmre vágyok , de nagyon. Azt szeretném ha bejönne utánnam a zuhanyzóba ahol éppen masztizok.Megkérdezné hogy segíthet-e . HAtalmassat szeretkeznénk utánna és nem csak akkor hanem még nagyon sokszor
A feleségem jól megbasznák.
Fúúú sógornőmre rámennék én is nagyon, szerencsére már a punciszagú bugyiját érezhettem pár alkalommal de ő még csak nem is sejti. Igazi faszállító illata van :P
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2021. 08. 26. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 26. csütörtök 19:27
A sógornőmre vágyok , de nagyon. Azt szeretném ha bejönne utánnam a zuhanyzóba ahol éppen masztizok.Megkérdezné hogy segíthet-e . HAtalmassat szeretkeznénk utánna és nem csak akkor hanem még nagyon sokszor
Világbéke
Igen, az ! De jó sokáig !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 27. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 27. péntek 06:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 27. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4580032)
Világbéke
Hová költöznél melyik városba?
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2021. 08. 26. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 26. csütörtök 13:39
Ha a vágyaimat kell megfogalmazzam, akkor címszavakban kb ez a sorrend :
Ennyire vágyom.
Ennyire vágyom.
Eeee
EN SZEMELYES SZOPO TORTENETEM:! NAGYON IMADOK SEXY RUCIKABA BUJNI!TANGA,MINISZOKNYA,LYUKACSOS HARISNYA;CSIPKES HARISNYAKOTO! Es egy ilyen szexy szerelesben gondoltam egyet es rendeltem egy hofeher limuzint+varosnezes! Legfelul egy sotet haloing volt ami mindent eltakart! ! Es A JOBB ZSEBEMBEN EGY 18-6os vibratort a bal zsebemben meg egy 20-6os tapadokorongos vibrit vittem magammal! Megjott a hofeher limuzin gyonyoru volt a sofor nagyon illedelmes kinyitotta a hatso ajtot!en beszaltam es levettem magamrol a fekete haloinget!AMI ALATT EGY FEKETE LYUKACSOS NERZ HARISNYA VOLT MEG CSIPKES HARISNYAKOTO FEKETE CSIPKES TANGA FEKETE MINISZOKNYA ES ELOVETTE
EN SZEMELYES SZOPO TORTENETEM:! NAGYON IMADOK SEXY RUCIKABA BUJNI!TANGA,MINISZOKNYA,LYUKACSOS HARISNYA;CSIPKES HARISNYAKOTO! Es egy ilyen szexy szerelesben gondoltam egyet es rendeltem egy hofeher limuzint+varosnezes! Legfelul egy sotet haloing volt ami mindent eltakart! ! Es A JOBB ZSEBEMBEN EGY 18-6os vibratort a bal zsebemben meg egy 20-6os tapadokorongos vibrit vittem magammal! Megjott a hofeher limuzin gyonyoru volt a sofor nagyon illedelmes kinyitotta a hatso ajtot!en beszaltam es levettem magamrol a fekete haloinget!AMI ALATT EGY FEKETE LYUKACSOS NERZ HARISNYA VOLT MEG CSIPKES HARISNYAKOTO FEKETE CSIPKES TANGA FEKETE MINISZOKNYA ES ELOVETTE
Ez engem is nagyon izgatna, ha azt láthatnám, hogy a feleségem egy méretes faszt szop és jól megdugják...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 24. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 24. kedd 13:52
Törölt felhasználó (3893782)
Elcsábíttatnám feleségem titokban,hogy más dugja szopassa.Tippek,ötletek?
A Twitteren van egy oldal, a neve Real Registered Nurses keressetek rá! Fantasztikus! Ilyen nővérkékhez eljárnék kezelésre.
Nagy álmom egy extrém méretű,200 kg körüli nőnek minden vágyát teljesíteni.Odavagyok a hatalmas,hájas női testért.
Puncit nyalni élvezésig szájba spricel.
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Valahogy vissza hódítani a nőt akivel a videón vagyok.
Eléggé rá vagyok kattanva a squirt dildó videókra. Klassz lenne egy olyan csajjal lenni aki szex elött egy ilyen játékszerrel kényezteti magát!
Találni egy nőt vagy pár női tagját aki szereti a szexet,és benne az orált oda- vissza, és rendszeresen művelni....
Sziasztok. Egy szép puncit élvezésig nyalni.

vazelinator

Szakadék