Szőrös hónaljú lánynak kinyalni a hónalját és ráverni.
(full komolyan)

Olyan társat, esetleg feleséget keresek, aki eléggé perverz, szadi, az sem baj ha prosti, vagy az volt és nem féltékeny ha többes játéktól van szó. Létezik ilyen??
Szia. Ezzel nem vagy egyedül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 20. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 20. hétfő 08:06

Törölt felhasználó (26824)

Egy szimpatikus biszex lánnyal kettesben tabuk nélkül összegyűrni a lepedőt ...!
Egyszerűen csak találni egy normális párt, akiknél házibarát lehetnék.
Olyat jó lenne találni,de esélytelen ,még sima szexre sem lehet...
(Ez egy válasz Schefszex üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 30. hétfő 15:51

Találni egy perverz hölgyet, aki miután teleélveztem a punciját ráülne a Számra és nyalnám.
Szép puncit élvezésig nyalogatni,kortól függetlenül.
Egy szimpatikus biszex lánnyal kettesben tabuk nélkül összegyűrni a lepedőt ...!
Bizton állíthatom, felejthetetlen élmény. Nekem volt egy roma szeretőm 21-23 éves kora közt. Forró, feszes, puha selymes! Azóta is vágyom újra megélni!
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Találkozni azzal a Tüneménnyel ,aki csütörtökön 11-kor leparkolt egy pizzéria előtt, a Wesselényi utcában. És én szóba elegyedtem Vele,és nem kértem el a telcsiszámát, mert szarvasmarha vagyok!
Egy jól teleélvezett csinos csajjal kedvemre játszadozni.

Fiatal(max 22 éves)roma csajt kedvemre használni...
Találni egy hétvègi házat vagy nyaralót egy el dugott helyen ahol el lehet bújni egy házaspárnak a szürke dolgos hétköznapok terhei elöl és kötöttségek nélkül ahol senki nem zavar sexelni egész nap.
Lenne itt vagy van aki tud ebbe segíteni ?
Többit privátba
Lenne itt vagy van aki tud ebbe segíteni ?
Többit privátba
Szívesen lennék ilyen gyönyörű Hölgytagu pár rendszeres látogatója!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 19. vasárnap 10:48
Törölt felhasználó (1292612)
VIP

már miért is lenne?
DD

Olyan hölgyek megismerkedni, aki szereti az ököl szexet, egy tartós kapcsolatot keres, és benne lenne, hogy plusz pasival ismerkedjünk! Nem zavarná a dupla punci szex se!
Sziasztok! Egy hölgyet találni aki szereti a kölcsönös franciát szeretem a puncit nyalni!
Egy szép nagymellű szőrös puncis csaj kiszívja az utolsó cseppet is most a meredező faszomból ...

Olyan nőt találni, aki nem szőrteleníti magát. Hónaljban sem!
De jó lenne!

De jó lenne!
már miért is lenne?
DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 19. vasárnap 10:42

Törölt felhasználó (4550812)

Semmi különleges!vagyunk nincs!Csak egy jokepu intelligens ffit megismerni.aki tudja hogy havonta egyszer a dolgat!De ugy sincs ilyen!
Semmi különleges!vagyunk nincs!Csak egy jokepu intelligens ffit megismerni.aki tudja hogy havonta egyszer a dolgat!De ugy sincs ilyen!
növel orális örömöket adni egynásnak.