Az ugye nem hajléktalant jelent?
(Ez egy válasz baden07 üzenetére (2021. 10. 01. péntek 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Találkozni egy elhanyagolt, kiéhezett hölggyel.
Mikor? Megbeszélhetjük.....
(Ez egy válasz Ancsa6666 üzenetére (2020. 04. 22. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
60 év feletti hölgyet dugni szopatni
Csodás lenne hatalmas kb.140 feletti ciciket kényeztetni vagy csak nézni minél közelebbről, írjatok nem harapok csak ha kériik.
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit kinyalni.
Tehetnél fel képet a párodról indításnak-
(Ez egy válasz Thrs69 üzenetére (2021. 09. 30. csütörtök 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 30. csütörtök 01:22

Felizgat a ha páromat megnézik ha például mutatok egy képet egy havernak és azt mondja de megbaszna,több képet is küldtem már így át ismerősöknek haveroknak akik a tudtommal verik a párom képeire vagy videokra. Szeretem és sokszor direkt kérem hogy kicsit kurvasan öltözködjon , be indulok ha megbámulják. Sokszor elképzeltem milyen lenne ha más is elvezné és egy kicsit tényleg ribanckodna.
Most jó lenne ha valaki kiverné a farkam..
Női fehérneműt kedvelő fiút jól megkefélni
Dehogy nincs….
(Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2021. 09. 25. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 25. szombat 11:16

Egy olyan párral megismerkedni, ahol az enyhe ffi bi is lehetséges..... de ilyen úgysincs.... :(
Pécs környéki sportos negyvenes a hétvégére párom mellé
Felizgat a ha páromat megnézik ha például mutatok egy képet egy havernak és azt mondja de megbaszna,több képet is küldtem már így át ismerősöknek haveroknak akik a tudtommal verik a párom képeire vagy videokra. Szeretem és sokszor direkt kérem hogy kicsit kurvasan öltözködjon , be indulok ha megbámulják. Sokszor elképzeltem milyen lenne ha más is elvezné és egy kicsit tényleg ribanckodna.
Bekemem magam cipőpasztával az megfelelne?
Nagyon izgató a lány a fotón!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 29. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 17:40

Törölt felhasználó (4620922)
VIP

Találni egy néger pasit a hölgy örömére, hármasra.
Bpesten találni egy nőt vagy párt,hosszú távra nő örömére,kor alkat nem számit.
Találni egy néger pasit a hölgy örömére, hármasra.
elviselném ha egy koros nő kezdeményezne egy randit
Htávra egy kedves igényes hölgyet párt!

Micsoda véletlen
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.
Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
A végén vigyorogva mondta:Ha ezt tudom, hogy ennyire jó, jöhetett volna egy egy egész brigád

Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
A végén vigyorogva mondta:Ha ezt tudom, hogy ennyire jó, jöhetett volna egy egy egész brigád

Micsoda véletlen
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.
(Ez egy válasz tita85 üzenetére (2021. 09. 28. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 28. kedd 18:24

Végre sikerült egy párral találkozni 3 asba volt! Jó volt másnak is szívesen ismerni!