Merre laktok?
(Ez egy válasz Pervférj üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszex párral szexelni.
Végre találni egy állandó biszexuális párt akikhez járhatnánk a feleségemmel de akar egyedül én férfiként is
Egy bevállalos hölgy punciába élvezni gumi nélkül!
Farokmasszázst kedvelő fiatalabb kanos, kiváncsi hetero vagy biszex érdeklődésű , jó farkú pasi farkát olajos kézzel kényeztetni.
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit kinyalni, erre vágyom most.
Ápolt puncit nyalni élvezésig,ez kellene most nekem.
Csókolózni miközben szopják a farkam
Meg ismerni egy igazi bevàlalos hölgyet ! Akivel meg èlhetnèm vágyaimat ! Kalandozàs a többes vilàgàba, nudizàs , kiràndulás nyaralàs stb.....!!!! Stabil pàrkapcsolat
Tudod a legtöbb lány ilyen, de előtte járni kell vele, hogy megismerd a vágyait. Pénzt költeni rá, a bizalmát elnyerni stb.
Hidd el a lányok is szeretnek baszni.... (Ez egy válasz cegled74 üzenetére (2022. 02. 08. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 08. kedd 14:24
Hidd el a lányok is szeretnek baszni.... (Ez egy válasz cegled74 üzenetére (2022. 02. 08. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg ismerni egy igazi bevàlalos hölgyet ! Akivel meg èlhetnèm vágyaimat ! Kalandozàs a többes vilàgàba, nudizàs , kiràndulás nyaralàs stb.....!!!! Stabil pàrkapcsolat
Sziasztok! Van egy fiatal csinos barátnőm,titkon nagyon izgat amikor megnézik. Van pár kepem róla megszoktam mutatni a barátaimnak fel vágásbol,aztán izgatottan várom mit mondanak róla. Nagyok felizgat amikor őszintén elmondják mit jár a fejükben amikor meglátják.
és el szokták mondani?
(Ez egy válasz Thrs69 üzenetére (2022. 02. 09. szerda 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 09. szerda 00:32

Sziasztok! Van egy fiatal csinos barátnőm,titkon nagyon izgat amikor megnézik. Van pár kepem róla megszoktam mutatni a barátaimnak fel vágásbol,aztán izgatottan várom mit mondanak róla. Nagyok felizgat amikor őszintén elmondják mit jár a fejükben amikor meglátják.
Egy 50es intelligens biszex párral kipróbálni, átélni minden felállást....
En nagyon vágyom egy ismeretlen hölgy illatanak felfedezésére. Eloszor illatolni meg a puncit. Es főleg úgy szeretem ha nem frissen mosott. Baba szappan illatot nem kedvelem

Egy izgalmas masszazs a feleségnek jól jonne
Most az irodában egy kis orális kényeztetés egy kedves nőtől

A gyerekeim ne legyenek válogatósak

Ma este rudas fürdőbe éjszakai fürdésre bi férfi aki elmét jönni
Nagyon csinos a párod Gratulálok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 04:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 04:31
Törölt felhasználó (4562632)

Végre találni egy állandó biszexuális párt akikhez járhatnánk a feleségemmel de akar egyedül én férfiként is
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit kinyalni élvezésig, erre vágyom most.