A régi szeretőmmel összefutni, egymásra kacsintani, és a kocsiban ismét egymásnak esni... Ez jó lenne
Mint korábban írtam, egyszer lett volna ilyesmire lehetőségünk, de azóta semmi..
Mostanában egyre többször jut eszembe, hogy a barátaink közül kikkel lehetne szexelni egyet. Úgy tűnik, hogy a csajok sokkal nyitottabbak erre. Mivel barátságot nem szívesen áldozná be az ember, ezért nem mernék rákérdezni egyik párnál sem. Kicsit fura is lenne odaállni a haverék elé és azt mondani nekik, hogy gyertek már át este kefélni egyet...

A legnagyobb vágyam, hogy a nejemet egyszer megdugja egy valóban hiperspermiás pasi és akkorát élvezzen a puncijába, hogy ki kelljen csavarni a kifolyt gecijét az ágyneműből mosás elött. Miután bele ment szépen odacuppognék a lábai közé, kényelmesen belehelyezkednék a duzzadó farkammal a csatakos kis puncijába és elösször lassan kiélvezve kefélném, majd egyre hevesebben, végűl én is szanaszét élvezném!
Utána együtt mennénk tusolni. Lemosnám róla a sok ráragadt spermát, rendbe szedném a kis drágámat és megdicsérném milyen ügyes volt!
Sajna ezt a sztorit max ide tehetem be mivel örökre csak vágy marad.
Utána együtt mennénk tusolni. Lemosnám róla a sok ráragadt spermát, rendbe szedném a kis drágámat és megdicsérném milyen ügyes volt!

Sajna ezt a sztorit max ide tehetem be mivel örökre csak vágy marad.
Találni egy szőke,kék szemű srácot(ez jön be neki)aki elcsabitja a feleségem,ami egyébként elég nehéz.
Feleségemet elvinni yoni masszásra ahol a masször a kellő időben elővenné a farkát és megdugná a drágámat, én pedig nézném és kiverném erre a látványra.
Jol hangzil
(Ez egy válasz par7782 üzenetére (2022. 03. 11. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 12:31

Találni a közelünkben egy valóban nagy farkú, potens férfit aki rendszeresen dugja a feleségem és a puncijába élvez.
kivanos puncit nyalni
Kecskeméti biszex párral szexelni.
Kipróbálni a lingam masszázst
És dugni!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 19:22

Törölt felhasználó (4661784)

Teleélvezet puncit nyalni
Jó lenne lebukni ismerős előtt kukkolás, faszverés közben. És ha büntiből az arcomra ülve kényszer nyalatná a punciját és a seggét is. Ha még közben le is pisil, jobb nem is kell.

Teleélvezet puncit nyalni
Vihettünk volna bútort házhoz összeszerelni....
De szerszám csak a te kezedben lett volna.
Délután meg kaphattad volna torokra Apa farkát, bűntudatból a délelőtti gangbang miatt.
(Ez egy válasz szabojanosne üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

De szerszám csak a te kezedben lett volna.

Délután meg kaphattad volna torokra Apa farkát, bűntudatból a délelőtti gangbang miatt.

Nagyon szívesen megismerkednék, egy hölggyel, aki popsiba is szereti, és élvezi!
hmm :P el tudnálak képzelni
Jók a sorozataitok!
Remélem még sok lesz!
Gratulálok az eddigiekhez! (Ez egy válasz szabojanosne üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Jók a sorozataitok!
Remélem még sok lesz!
Gratulálok az eddigiekhez! (Ez egy válasz szabojanosne üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre a csajra nem talalsz jelentkezot? Vege az emberisegnek....
(Ez egy válasz par7782 üzenetére (2022. 03. 11. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 12:31

Találni a közelünkben egy valóban nagy farkú, potens férfit aki rendszeresen dugja a feleségem és a puncijába élvez.
Egy hölgyet,kor alkat nem számitana,csak már lenne.
Normális párral hosszú távú kellemes kapcsolat