Titokban egy nyaralóban két farok felváltva szopatna és dugna
Ha ez összejön (akár a 30cm helyett rövidebbel is.) szeretnénk fotót és/vagy videót látni az eseményről.
Igazi szétbaszni való a feleséged...
Ha összejön a vágyad irigyelni foglak. (Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 16:14
Igazi szétbaszni való a feleséged...
Ha összejön a vágyad irigyelni foglak. (Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Megnézném, ahogy egy 30cm-es farok tövig merül feleségem puncijában, majd kíméletlenül szétbassza és a végén tele élvezi.
Lenne vajon ilyen ember az országban?

Egy csinos hölgyet megöklözni,miközben szopja a farkam.
Háromból kettőt ezekből örömmel teljesítenék! Sajnos a 30 centi nincs meg hozzá de majd kötök rá valami súlyt, hátha megnyúlik annyira.
(Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 16:14

Megnézném, ahogy egy 30cm-es farok tövig merül feleségem puncijában, majd kíméletlenül szétbassza és a végén tele élvezi.

Megint megy itt a hülyítés. Te vagy pasi vagy, vagy egy mihaszna nő, aki csak passzióból játsza el, hogy ismerkedik.
Ignorálva lettél! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 11:22
Ignorálva lettél! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661907)

69 pózban most egy hölggyel, és kölcsönös punci nyali orgazmusig, többször is

50 feletti férfit akarok leszopni. Imádom a szőrös férfiakat.
Az egyik már teljesült a sokbol.
Csatlakozni egy többeshez ahol a lány punciját egymás után több pasi jól teleélvezi majd tövig nyomnám a gecis pinájába a farkamat és szintén hatalmasat élveznék bele! Ezt akár többszőr egymás után is meg lehetne ismételni.
Szeretnék házibarát lenni egy párnál.
Sziasztok! Egy a vágyam molett spriccelős puncit nyalni! Semmi több!
69 pózban most egy hölggyel, és kölcsönös punci nyali orgazmusig, többször is

Attól függ, mennyire vagy féltékeny típus. Ha ezt szeretnéd, akkor a fokozatosság jegyében először szervezz le neki egy kettest. Hogy elmenjen egy másik kannal, csak kérd meg a kant, hogy készítsen képeket és küldje el neked.
Ha ez jó lesz, idővel bele fog menni a hármasba is.
szerintem. (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 01:00
Ha ez jó lesz, idővel bele fog menni a hármasba is.
szerintem. (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Feleségem állítása szerint nem volt még más férfivel. 20 éve baszunk aktívan. Imádom kefélni, szopatni, nyalni a punciját, popóját. Kérdeztem tőle, kipróbálná e mással. Én is benne lennék egy hármasban, négyesben, de Ő csak úgy próbálna ki másik faszt, ha én nem vagyok ott. Nem tudom hogy hozzam össze, de a vágyam, hogy ketten kúrjuk, szopassuk és basszuk szét úgy rendesen a kis Kedvesemet!
Szabadidőmet szivesen eltölteném a természetbe, és ehez talalnék egy kedves hölgyet..... ez lenne a vágyam.
...engedd el külön egy könnyű nyári kalandra! Utána rögtön kapd el még tusolás előtt! hihetetlen élmény lesz mindkettőtöknek... akkor érezni fogja a különbséget a múlt és a jövő közt...
Csak egy tökös házibarát kell...
Ajánlom magam! (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 01:00
Csak egy tökös házibarát kell...
Ajánlom magam! (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Feleségem állítása szerint nem volt még más férfivel. 20 éve baszunk aktívan. Imádom kefélni, szopatni, nyalni a punciját, popóját. Kérdeztem tőle, kipróbálná e mással. Én is benne lennék egy hármasban, négyesben, de Ő csak úgy próbálna ki másik faszt, ha én nem vagyok ott. Nem tudom hogy hozzam össze, de a vágyam, hogy ketten kúrjuk, szopassuk és basszuk szét úgy rendesen a kis Kedvesemet!
Szeretném egy fiatal cigány lány punciját órákon keresztül térden állva nyalni meg szopkodni. Annyira jó lenne ha az arcomra és a számba élvezne...
köszi- cuki vagy, de van kivel, de mint vágyad ezt a fantáziádban megteheted
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 09. hétfő 16:19

Törölt felhasználó (1083922)

Összegyűrni egy lepedőt bisexanikóval.Inkább kettőt.

Egy hölgy el órákig szeretkezni,adok kapok mindent bele.
szívesen verném valakivel a nejem képeire.