Szeretném egy fiatal cigány lány punciját órákon keresztül térden állva nyalni meg szopkodni. Annyira jó lenne ha az arcomra és a számba élvezne...
...engedd el külön egy könnyű nyári kalandra! Utána rögtön kapd el még tusolás előtt! hihetetlen élmény lesz mindkettőtöknek... akkor érezni fogja a különbséget a múlt és a jövő közt...
Csak egy tökös házibarát kell...
Ajánlom magam! (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 01:00
Csak egy tökös házibarát kell...
Ajánlom magam! (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Feleségem állítása szerint nem volt még más férfivel. 20 éve baszunk aktívan. Imádom kefélni, szopatni, nyalni a punciját, popóját. Kérdeztem tőle, kipróbálná e mással. Én is benne lennék egy hármasban, négyesben, de Ő csak úgy próbálna ki másik faszt, ha én nem vagyok ott. Nem tudom hogy hozzam össze, de a vágyam, hogy ketten kúrjuk, szopassuk és basszuk szét úgy rendesen a kis Kedvesemet!
Szabadidőmet szivesen eltölteném a természetbe, és ehez talalnék egy kedves hölgyet..... ez lenne a vágyam.
Attól függ, mennyire vagy féltékeny típus. Ha ezt szeretnéd, akkor a fokozatosság jegyében először szervezz le neki egy kettest. Hogy elmenjen egy másik kannal, csak kérd meg a kant, hogy készítsen képeket és küldje el neked.
Ha ez jó lesz, idővel bele fog menni a hármasba is.
szerintem. (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 01:00
Ha ez jó lesz, idővel bele fog menni a hármasba is.
szerintem. (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Feleségem állítása szerint nem volt még más férfivel. 20 éve baszunk aktívan. Imádom kefélni, szopatni, nyalni a punciját, popóját. Kérdeztem tőle, kipróbálná e mással. Én is benne lennék egy hármasban, négyesben, de Ő csak úgy próbálna ki másik faszt, ha én nem vagyok ott. Nem tudom hogy hozzam össze, de a vágyam, hogy ketten kúrjuk, szopassuk és basszuk szét úgy rendesen a kis Kedvesemet!
69 pózban most egy hölggyel, és kölcsönös punci nyali orgazmusig, többször is

Sziasztok! Egy a vágyam molett spriccelős puncit nyalni! Semmi több!
Szeretnék házibarát lenni egy párnál.
Csatlakozni egy többeshez ahol a lány punciját egymás után több pasi jól teleélvezi majd tövig nyomnám a gecis pinájába a farkamat és szintén hatalmasat élveznék bele! Ezt akár többszőr egymás után is meg lehetne ismételni.
Az egyik már teljesült a sokbol.
50 feletti férfit akarok leszopni. Imádom a szőrös férfiakat.
Megint megy itt a hülyítés. Te vagy pasi vagy, vagy egy mihaszna nő, aki csak passzióból játsza el, hogy ismerkedik.
Ignorálva lettél! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 11:22
Ignorálva lettél! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661907)

69 pózban most egy hölggyel, és kölcsönös punci nyali orgazmusig, többször is

Megnézném, ahogy egy 30cm-es farok tövig merül feleségem puncijában, majd kíméletlenül szétbassza és a végén tele élvezi.
Lenne vajon ilyen ember az országban?

Háromból kettőt ezekből örömmel teljesítenék! Sajnos a 30 centi nincs meg hozzá de majd kötök rá valami súlyt, hátha megnyúlik annyira.
(Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 16:14

Megnézném, ahogy egy 30cm-es farok tövig merül feleségem puncijában, majd kíméletlenül szétbassza és a végén tele élvezi.

Egy csinos hölgyet megöklözni,miközben szopja a farkam.
Ha ez összejön (akár a 30cm helyett rövidebbel is.) szeretnénk fotót és/vagy videót látni az eseményről.
Igazi szétbaszni való a feleséged...
Ha összejön a vágyad irigyelni foglak. (Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 16:14
Igazi szétbaszni való a feleséged...
Ha összejön a vágyad irigyelni foglak. (Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Titokban egy nyaralóban két farok felváltva szopatna és dugna
Egy nővel tabuk nélkül baszélgetni.
Egy nővel tabuk nélkül beszélgetni.
Feleségemnek találni egy szimpatikus férfit, akivel újra átélhetném a cuckold szex és a vele járó alárendeltség izgalmait.

Sziasztok
Harmadiknak csatlakozni egy párhoz…
Harmadiknak csatlakozni egy párhoz…