Szeretném ha valami normális ember lenne végre akinek el küldhetnek pár képet a paromrol,aztán leírni hosszan mit is csinálna vele vagy esetleg ki is verhetné rá..
Szívesen kipróbálnám a dupla puncit egy párral.
Csajokkal beszélgetni tabuk nélkűl !
Időnként a párom elkap és elintéz a felcsatolóssal. De szívesen kipróbálnám egy igazival, egy párral. Még nyalnám az asszonykáját, addig a pasi beverne nekem hátulról. Vagy az asszonyka ülne a férje arcán és nyalatná magát, addig én a pasi farkán ülnék és csókolóznék a nővel.
Megkúrni az anyósom
Holnap delutani BDSM
Végignézni ahogy nejem dugják.vagy térdelni két pasi elött
Ne is álmodj róla! Sajnos ez nem fog megtörténni.
(Ez egy válasz Dini8505 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel szerintem többen is vagyunk így. Én legalábbis biztos, hogy megkúrnám!
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
nem rossz az!
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha tudsz Magyarul olvasni, akkor tudj Magyarul írni is!
Végignézni a feleségem kefélését egy másik férfival.
Nézni ahogy a puncijába belecsúszik egy másik férfi farka.
Nézni ahogy a puncijába belecsúszik egy másik férfi farka.
Múltkor párom azt mesélte, hogy kipróbálna egy fiatal srácot, aki nem sokat vagy egyáltalán nem nyalt még. Én meg nézném, hogy ...
...gyakorol a srác a punciján. Egy jó fotel és wiskey

Nem rossz az ötlet, lemásolnank mi is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 07:09
Törölt felhasználó (4409242)

Múltkor párom azt mesélte, hogy kipróbálna egy fiatal srácot, aki nem sokat vagy egyáltalán nem nyalt még. Én meg nézném, hogy ...

Na ez jól hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó ötlet

Egy hasonló, "tanítónénis" játék nekünk is tetszene, csupán egy szófogadó, tanulni vágyó "diák" kellene hozzá

Dolgozok az ügyön!
(Ez egy válasz Mentek üzenetére (2022. 07. 11. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 11. hétfő 08:43

Ezzel szerintem többen is vagyunk így. Én legalábbis biztos, hogy megkúrnám!
Nekem egy régi vágyam hogy valakinek a feleségével együtt legyek persze a férje tudtával de inkább ilyen 40+ körüli nővel

Igazi perverz srác vagy...szimpatikus
(Ez egy válasz Daddy50 üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 17:58

Időnként a párom elkap és elintéz a felcsatolóssal. De szívesen kipróbálnám egy igazival, egy párral. Még nyalnám az asszonykáját, addig a pasi beverne nekem hátulról. Vagy az asszonyka ülne a férje arcán és nyalatná magát, addig én a pasi farkán ülnék és csókolóznék a nővel.