Ketten egy finom punciban,hmm...
Egy hàzaspàr hölgy tagjával hatalmasat szexelni! Akár a férj jelenlétébe
Férj nézné ahogy mi sexelünk.

Ha elmondaná a nejem,hogy orálisan kielégítette a nővére férjét!
Onnantól már könnyebb lenne rávenni,hogy basszon is vele velem 3 asban .
Onnantól már könnyebb lenne rávenni,hogy basszon is vele velem 3 asban .
Sziasztok. Egy korombeli pár szeretkezését végig nézni. Erre vágyom most.
Sziasztok. Egy korombeli pár szeretkezését végig nézni. Erre vágyom most.
Szexelni alacsony (150-155cm) sportos csajjal , nálam magasabb csajjal,fitt 50-es nővel. Profi sportolóval pl. kézilabdás,rövidtávfutó,kosaras.Nekik szuper jó fenekük van.Külföldi csajokkal hancúrozni.Rendőrnő vagy katonacsaj szophatna egyenruhában,aztán hátulról adni neki.Masszőrnő is lerendezhetne...
Olyan nővel szexelni aki igazán élvezi az anális örömöket,és nem szégyelli a vágyait. Megnézném ahogyan egy nő a punciját valamihez hozzádörzsölve maszturbál vagy a kád szélén lovagolva élvezkedik.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe...a csajokról.
Olyan nővel szexelni aki igazán élvezi az anális örömöket,és nem szégyelli a vágyait. Megnézném ahogyan egy nő a punciját valamihez hozzádörzsölve maszturbál vagy a kád szélén lovagolva élvezkedik.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe...a csajokról.
10ből 9 nő ilyen!!!Mi férfiak sokkal visszafogodtabbak vagyunk.
Nők azok már fiatalon nyaljak 1mast kivancsiságból stb stb (Ez egy válasz niki95n üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 06:22
Nők azok már fiatalon nyaljak 1mast kivancsiságból stb stb (Ez egy válasz niki95n üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Elnézve a képeiteket el sem hinném, hogy ilyen a feleséged
Olyan kis szende kislánynak látszik :P

Elnézve a képeiteket el sem hinném, hogy ilyen a feleséged
Olyan kis szende kislánynak látszik :P
(Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 22:50

Ha ez még eddig nem lett volna elég folytatom: jó lenne ha 6-8 házibarátunkkal el tudnánk menni egy-egy hétre nyaralni. Kivennénk egy medencés, jacuzzis házat a semmi közepén, betárazunk kajával, piával, kamagrával és a hét folyamán mindenki non-stop használná feleségem testét és a ribancukká tennék őt.
Ahogy korábban említettem, izguljon fel az asszony és követelni fogja, hogy bármilyénél fogva tövig faszra legyen húzva. Arra vágyom, hogy ilyenkor úgy meg legyen baszva a drágaságom, hogy teljesen elveszítse az önkontrollt és öntudatlanul remegjen az orgazmusoktól, és pusztán az ösztöneitől vezérelve tövig lovagoljon a méretes, kőkemény farkakon. A hét folyamán ebben az extázisos állapotban kelle tartani és bírnám, ha kialakulna ettől a nyaralástól egy masszív pénisz-függősége, hogy aztán már óránként követelné a szexet.
Ahogy korábban említettem, izguljon fel az asszony és követelni fogja, hogy bármilyénél fogva tövig faszra legyen húzva. Arra vágyom, hogy ilyenkor úgy meg legyen baszva a drágaságom, hogy teljesen elveszítse az önkontrollt és öntudatlanul remegjen az orgazmusoktól, és pusztán az ösztöneitől vezérelve tövig lovagoljon a méretes, kőkemény farkakon. A hét folyamán ebben az extázisos állapotban kelle tartani és bírnám, ha kialakulna ettől a nyaralástól egy masszív pénisz-függősége, hogy aztán már óránként követelné a szexet.

Nagyon kipróbálnám azt, hogy felhuzom a lábaim. Egyik kezemmel verném és közben nyalnák a popom, gátam, zacsimat.
Na az valami eszméletlen lenne
Na az valami eszméletlen lenne

Hellyel rendelkező házasárt/párt találni Bp.-és környékén hosszú távra....
Kövér a feleséged? Ha igen,hány kg?
(Ez egy válasz Zé 75 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 13:10

Én is szeretném végignézni ahogy a nejem valaki előttem jól megdugja és tele élvezi a punciat.En közben jól kivernem aztán kinyalnam a punciját.
Én is szeretném végignézni ahogy a nejem valaki előttem jól megdugja és tele élvezi a punciat.En közben jól kivernem aztán kinyalnam a punciját.
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2022. 08. 23. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 15:47

Extrém nagy idomokkal rendelkező hölggyel szerelmeskedni. A zsánerem 180-220 kg-os,kedves,gyengédségre vágyó nő. Sportos férfi vagyok,a hatalmas nők rajongója.
Végignézni egy pár szeretkezését, igény esetén beszállni.
Nézni egy párt szeretkezés közben, majd miután a pasi tele élvezte a lány punciját szétterpesztene és ahogy folyik belőle a sperma úgy betenni neki és jól megdugni!
Nyalni egy puncit miközben dugjàk ès miutàn teli èlveztèk
Érdekelne
(Ez egy válasz fficuckoldpapival üzenetére (2022. 08. 23. kedd 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 01:50

Egyik nagy vágyam már régóta, hogy a barátnőm benne legyen abban, hogy idős férfival keféljen, miközben én nézem, vagy ha 2-esben el vonulnak szobára, már a tudat, és a hangok nagyon izgatóak lennének számomra, hogy az ajtó mögött pont dugják a párom
A másik vágyam hasonló ehhez, csak itt random idős helyett apámmal... Volt 1-2 olyan pillanat köztük, amire ha vissza gondolok egyből felizgulok (véletlen flashing, stírölés, stb...)
A harmadik, hogy vinnék számára ismeretleneket, hogy megdugják miközben be van kötve a szeme

A másik vágyam hasonló ehhez, csak itt random idős helyett apámmal... Volt 1-2 olyan pillanat köztük, amire ha vissza gondolok egyből felizgulok (véletlen flashing, stírölés, stb...)
A harmadik, hogy vinnék számára ismeretleneket, hogy megdugják miközben be van kötve a szeme

Feleségemet nézni egy másik férfival.
Nézni ahogy bekapja neki,
Nézni ahogy a srác makkja szétfeszíti a punciját majd egy kéjes nyögés közepette már tövig benne van és kefélnek egy hatalmasat.
Én pedig erre alátványra hokiznék közben.
Imádnám!
Nézni ahogy bekapja neki,
Nézni ahogy a srác makkja szétfeszíti a punciját majd egy kéjes nyögés közepette már tövig benne van és kefélnek egy hatalmasat.
Én pedig erre alátványra hokiznék közben.
Imádnám!
Extrém nagy idomokkal rendelkező hölggyel szerelmeskedni. A zsánerem 180-220 kg-os,kedves,gyengédségre vágyó nő. Sportos férfi vagyok,a hatalmas nők rajongója.
Kefèlni egy idősebb nővel aki kèpes spriccelve èlvezni... Tuti lenne.
a témáról skypon beszélhetnénk, izgat
(Ez egy válasz fficuckoldpapival üzenetére (2022. 08. 23. kedd 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 01:50

Egyik nagy vágyam már régóta, hogy a barátnőm benne legyen abban, hogy idős férfival keféljen, miközben én nézem, vagy ha 2-esben el vonulnak szobára, már a tudat, és a hangok nagyon izgatóak lennének számomra, hogy az ajtó mögött pont dugják a párom