Szeretném ha Viktor (Barcs) itt rám írna.... és kielégítene...hetente!
Megismerni egy perverz, gátlástalan, okos NŐt...
Sziasztok. Egy biszex férfitagú párral élvezkedni. Orális kényeztetés mindenki mindenkinek.
Találni egy biszex masszőr hölgyet,aki megmasszírozná,és bevezetné a csinos feleségem a lányos játékokba.
Bisex párral lenni miközben a nő szopna közben én is szopnék
Ez engem is izgat,hogy mit kezdene két farokkal?
(Ez egy válasz Guardian85 üzenetére (2022. 12. 02. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 02. péntek 13:16

Jó lenne ha a párommal játszanánk egy olyan játékot ,hogy engem és egy másik pasit felváltva szopna amibe bele ad minden tudását és trükkjét. Aki előbb elélvez az kiesett… a nyertes a puncijában durranhatna el. Kíváncsi lennék ,hogy trükközne

Jó lenne ha a párommal játszanánk egy olyan játékot ,hogy engem és egy másik pasit felváltva szopna amibe bele ad minden tudását és trükkjét. Aki előbb elélvez az kiesett… a nyertes a puncijában durranhatna el. Kíváncsi lennék ,hogy trükközne

Szép a párod puncija
Van kép a párodról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 01. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 01. csütörtök 19:36
Törölt felhasználó (4682089)

Van több is
Páromat(30 múlt) felkínálni, jelenlétemben egy idősebb 50es, 60as férfinek, aki rég volt nővel, pl felesége elhanyagolja.
Fentebb említett korú házas férfi párom képeire készítene tribute videót és képeket.
Páromat(30 múlt) felkínálni, jelenlétemben egy idősebb 50es, 60as férfinek, aki rég volt nővel, pl felesége elhanyagolja.
Fentebb említett korú házas férfi párom képeire készítene tribute videót és képeket.
mint amit sokan szeretnének, az az ha a párom kefélnék, de vagy lebukna , vagy épp vadul tolnák mikor hazaérek.
Nagyon tetszik amit leírtál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 01. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 01. csütörtök 19:36
Törölt felhasználó (4682089)

Van több is
Van több is
Nekem is
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2022. 11. 25. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 14:03

Álmom egy 200 kg körüli,hatalmas méretű nővel szerelmeskedni. Imádom a hatalmas idomokat!
Rám írjon olyan, aki ismer
egy hatalmas feszes néger cicis hölgyet kényeztetni
Le szopni egy szép ápolt borotvált faszt.
Hol dolgozik?irj privatban.
(Ez egy válasz Donort üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 22:48

Nagyon izgatna és érdekelne, ha valaki megpróbálná felszedni a feleségemet a munkahelyén akár (egyedül dolgozik egy üzletben) és ha sikerrel jár elmesélné nekem.....
Kiváncsi lennék, hogy hogyan viselkedik egy ilyen helyzeben
Kiváncsi lennék, hogy hogyan viselkedik egy ilyen helyzeben

Egy olyan nőt találni, akivel közösen élhetnénk meg a vágyainkat, tabuk és titkolózás nélkül.. Ha magadra ismertél, írj rám kérlek

Találni egy kedves nőt, aki szívesen elvenné a szüzességem.
Biszex párral szexelni.