Találni egy fiatal (19-22)srácot. Aki szépfarkú, helyes, nagydumás, intelligens. Először csak dumálgatni, majd egy hotelszobába meghívni.

Szeretném ha lenne egy házibarát aki rendszeresen dugná elöttem vagy nélkülem a párom. Domináns pár , férfi, férfi pár lenne a legjobb , én közben azt tenném amire utasítást kapok.
Szerintem akkor hajrá. Csináld.
Miért vagy?
(Ez egy válasz Csini1058 üzenetére (2023. 03. 14. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit irigy vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 14. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 14. kedd 16:32
Törölt felhasználó (4701769)

Igen.
Uhh ezt én is szivesen kipróbálnám!
Izgalmasan hangzik! És Te is benne lennél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 14. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 14. kedd 15:40
Törölt felhasználó (4701769)

Az én feleségem meg benne lenne olyanban, hogy sok férfi rá élvez. Nagyon szereti a spermát. Szereti az orált nem is kicsit.
Sziasztok!Olyan Hölgyet szeretnék megismerni,aki kimondottan szereti a segédeszközös játszadozásokat(dildó,vibrátor,gésa golyó,anál plung...stb...stb).Rendszeres találkozásokra is nyitott lenne(helyem van az adatlapomon megtalálható)így szívesen fogadnám.
Az én feleségem meg benne lenne olyanban, hogy sok férfi rá élvez. Nagyon szereti a spermát. Szereti az orált nem is kicsit.
Nagyon jó érzés, mikor nem fér bele a tenyerébe. Szopogatni a nagy bimbóudvart.
Sziasztok, ma a feleségem azt mondta hogy izgatná ha verném a farkam előtte a fotelünkben, miközben egy másik férfi Őt kényezteti. Szerintetek egy nő számára mi izgató ebben a szituációban ??
Bpesten találni egy hölgyet aki szereti ha alaposan ki nyalják a punciját.
Mi is ugyanezt keressük de sajnos általában az ország másik felében élnek tőlünk a jelentkezők....
Reméljük azért egyszer összejön...
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 07:51
Reméljük azért egyszer összejön...

Az én vágyam ,hogy valaki elcsábítja a párom, persze a tudtommal aztán egy jó perverz szexben részesíti. Amiről képek , videók is készülnek. Amelyeket utána meg tudok nézni. Persze mikor haza jön,gyors tus és jól meg dugom én is. Mondtam neki ezt a vágyat de ebben sajnos nincs benne. Talán idővel..
Szerelmeskedni egy extrém kövér, 200 kg körüli nővel. Imádom az óriási idomokat!
Normális, heteró párral 3 asozni!
nagyon szívesen csinálnám
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 10:40

Kíváncsi lennék, milyen érzés mikor egy férfi szopja a farkam.
Szívesen kipróbálnám milyen lehet más feleségét kefélni.
Sziasztok itt az oldalon már beszéltem pár emberrel tribute ügyben….nagyon izgalmas szerintem de egy ide után azt vettem észre hogy többre vágyom….szeretném látni hogy keféli ha páromat valaki más, vagy egyszerre. Most talán
Elindultam a jó irányba egyelőre fel hozom neki a tributot,titkban van most.Illetve ezek keresztül meg ismerni egy megbízható úriembert akivel már hosszabb ismeretség miatt könnyebb lenne eljutni a célig. Bárkinek Bármi tanács ? Nagyon megköszönném. Udv:Gábor
Elindultam a jó irányba egyelőre fel hozom neki a tributot,titkban van most.Illetve ezek keresztül meg ismerni egy megbízható úriembert akivel már hosszabb ismeretség miatt könnyebb lenne eljutni a célig. Bárkinek Bármi tanács ? Nagyon megköszönném. Udv:Gábor
Bisex párral randizni, ahol a feleség beolajozza, tágítja a férjét, majd bevezeti a farkam és nézi ahogy dugom, mondja mit csináljak vele.