Egy wellness helyen rámenős masszőrt találni! Megmasszíroztatnám a nejem ! Van valakinek tapasztalata? Olajos? Csokis? Melyik az ahol meztelennek kell lennie? Kissé szégyenlős. De szerintem inkább miattam mondja! Kiváncsi lennék éles helyzetben mennyire hamar dobná le a bugyiját! Tapasztalatokat szívesen meghallgatnék. Diszkréció miatt főleg priviben :P
Áhh, semmi nagy ügy, csak mondjuk még mindig Emily Ratajkowski-ra, most úgyis randizós időszakában van!

Az első része nekem megvolt , de a második nem sikerül
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 04. 23. vasárnap 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 23. vasárnap 06:22

Szeretkezni egy házaspárral és később rávenni velük a nejemet is
Hármas….
Szeretkezni egy házaspárral és később rávenni velük a nejemet is
Tálálni egy hölgyet aki èlvezi ha hosszasan kènyeztetik orálissan. Olyat tennèk vele amit már règ èrzett.
Találni egy párt Bpesten,egy hármas heteró alapon egy szeretkezéshez.
Imádom, ha a számba vizelnek. Nagy vágyam, hogy egymás után több lány illetve nagyfarkú férfi is ezt tegye velem
Én most nagyon élvezném, ha egy aktív biszex férfit az ágyunkba fogadhatnánk a feleségemmel. Igazából én nagyon vágyok egy egy férfire, asszony pedig szégyenlős, és aggodalmas... Pedig...
Izgi az cicin, popsin, hason, arcon is!
(Ez egy válasz RockHeart üzenetére (2023. 04. 18. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 19:57

Szia.
Ez tetszik.
Én is izgulok a spermás nő latványára, főleg ha a puncija spermás. Na az igazán fel tud izgatni.
Ez tetszik.
Én is izgulok a spermás nő latványára, főleg ha a puncija spermás. Na az igazán fel tud izgatni.
Ffi többes
Szia.
Ez tetszik.
Én is izgulok a spermás nő latványára, főleg ha a puncija spermás. Na az igazán fel tud izgatni. (Ez egy válasz Csini1058 üzenetére (2023. 04. 14. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez tetszik.
Én is izgulok a spermás nő latványára, főleg ha a puncija spermás. Na az igazán fel tud izgatni. (Ez egy válasz Csini1058 üzenetére (2023. 04. 14. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten találni egy ápolt hölgyet kivel nagyot lehetne szeretkezni, még a párja előtt is,esetleg egy hármas,heteró alapon.
Egy szeretkező párt kukkolni s közbe ki verném magamnak
Valahogy győzd meg hogy ez nem a vég hanem egy kezdet. De ha nem akarja akkor nehez ügy. Mi is fantáziálunk ezzel , én szoktam az ujjam a szájába dugni és mindketten egy farkat képzelünk helyette. Annyi a plussz hogy azt a farkat dugás közben én is szopnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 14. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 09:23
Törölt felhasználó (4704994)
VIP

Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Vagy hogy ketten kényeztetik,simogatjuk a nyaljuk a melleit, a punciját.Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen?
Ez nekem is tetszene.
(Ez egy válasz pár4349 üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól hangzik..
(Ez egy válasz dress82 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 15:59

Egy párt kukkolni egy fotelből közben magamhoz nyulni.
Belenyalni egy lovaglásba ahol a punci szőrös és közben verni magamnak. Hmmmm
Igen. Ez hiányzik
Belenyalni egy lovaglásba ahol a punci szőrös és közben verni magamnak. Hmmmm
Igen. Ez hiányzik
Prágába elmenni sörözni egy 25-40 év közötti igényes biszex haverral és kiélni a vágyainkat esténként

Kitartó vagyok, nem adom fel!
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 16:58

A vágyak azért vannak,hogy megvalósuljanak!
türelem és akarat
türelem és akarat
Ebben igazatok van, csak lassan elfogy a türelem, akarat.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 16:58

A vágyak azért vannak,hogy megvalósuljanak!
türelem és akarat
türelem és akarat