Az nekem is, de sajna direktre megbeszélt randiba, nejem nem megy bele. Hát sajnos kevés a nyitott nő. Férfi is jó volna, ha nála is csak, annyi a gond, hogy neje fél belemenni.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2023. 04. 23. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
szopni szopatni reggelig
Találni egy kedves nagymamát.
Találni 1 pasit aki szeretne ismerkedni borsodi párral. Persze csak Borsodban!!!
Sziasztok!
Ma este Dunakeszin a dunaparti parkolók egyikében masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését szívesen fogadom.
Ma este Dunakeszin a dunaparti parkolók egyikében masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését szívesen fogadom.
Szét kefélni egy női fehérneműt imádó ffit!
Szex közben 2-3 férfi nézne, közben ránk spriccelne :P várjuk már a jó időt, hátha találunk ilyen nudi helyet

Harmadiknak be szállni egy Bpesti párhoz,a hölgy őrömére.
Egy wellness helyen rámenős masszőrt találni! Megmasszíroztatnám a nejem ! Van valakinek tapasztalata? Olajos? Csokis? Melyik az ahol meztelennek kell lennie? Kissé szégyenlős. De szerintem inkább miattam mondja! Kiváncsi lennék éles helyzetben mennyire hamar dobná le a bugyiját! Tapasztalatokat szívesen meghallgatnék. Diszkréció miatt főleg priviben :P
Áhh, semmi nagy ügy, csak mondjuk még mindig Emily Ratajkowski-ra, most úgyis randizós időszakában van!

Az első része nekem megvolt , de a második nem sikerül
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 04. 23. vasárnap 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 23. vasárnap 06:22

Szeretkezni egy házaspárral és később rávenni velük a nejemet is
Hármas….
Szeretkezni egy házaspárral és később rávenni velük a nejemet is
Tálálni egy hölgyet aki èlvezi ha hosszasan kènyeztetik orálissan. Olyat tennèk vele amit már règ èrzett.
Találni egy párt Bpesten,egy hármas heteró alapon egy szeretkezéshez.
Imádom, ha a számba vizelnek. Nagy vágyam, hogy egymás után több lány illetve nagyfarkú férfi is ezt tegye velem
Én most nagyon élvezném, ha egy aktív biszex férfit az ágyunkba fogadhatnánk a feleségemmel. Igazából én nagyon vágyok egy egy férfire, asszony pedig szégyenlős, és aggodalmas... Pedig...
Izgi az cicin, popsin, hason, arcon is!
(Ez egy válasz RockHeart üzenetére (2023. 04. 18. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 19:57

Szia.
Ez tetszik.
Én is izgulok a spermás nő latványára, főleg ha a puncija spermás. Na az igazán fel tud izgatni.
Ez tetszik.
Én is izgulok a spermás nő latványára, főleg ha a puncija spermás. Na az igazán fel tud izgatni.
Ffi többes
Szia.
Ez tetszik.
Én is izgulok a spermás nő latványára, főleg ha a puncija spermás. Na az igazán fel tud izgatni. (Ez egy válasz Csini1058 üzenetére (2023. 04. 14. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez tetszik.
Én is izgulok a spermás nő latványára, főleg ha a puncija spermás. Na az igazán fel tud izgatni. (Ez egy válasz Csini1058 üzenetére (2023. 04. 14. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)