És bement?
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 22:48

Most arra vágyom, hogy férjem bejöjjön a hálóba és jól megkeféljen.
Eddig ez a legjobb vágy amit itt olvastam! Szuper
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 22:48

Megszopatni,szétkefélni 1 női fehérneműt kedvelő ffit!
A cuckold, cuckold, cuckold
Egy haverral ráverni a feleségem nagy melleire .

Vágyak/fantáziák párosunk férfi tagjaként:
A "természetes" férfi fantázia :Két nővel lenni! (mindenki foglalkozna mindenkivel)
A másik pedig hogy egy nő + 2-vagy több pasi felállásban, ahol a hölgy az ösztönei hatására levetkőzi minden gátlását, és felszabadultan csak az élvezetre koncentrál ! + Itt megnézni ahogy elkezd élvezni egy extra nagy méretű farkat, melynek a látványától előtte még fenntartásai voltak!
Hát nekem kb ennyi
A "természetes" férfi fantázia :Két nővel lenni! (mindenki foglalkozna mindenkivel)
A másik pedig hogy egy nő + 2-vagy több pasi felállásban, ahol a hölgy az ösztönei hatására levetkőzi minden gátlását, és felszabadultan csak az élvezetre koncentrál ! + Itt megnézni ahogy elkezd élvezni egy extra nagy méretű farkat, melynek a látványától előtte még fenntartásai voltak!
Hát nekem kb ennyi

Egy szép formás méretes faszt élvezettel és élvezésig szopni !
Rá venni a feleségem nővérét egy kis laza szexre négyesbe!
2-3 méretes faszt leszopni, egy domináns lány előtt
vad szex tabuk nélkül
hazaérek a melóból a partner térden állva várjon és már kapja is be a faszom had dugjam a tokát rongyosra a pináját
nagyon ki vagyok éhezve :S
hazaérek a melóból a partner térden állva várjon és már kapja is be a faszom had dugjam a tokát rongyosra a pináját
nagyon ki vagyok éhezve :S

Most egy jó szex egy aktív pasival.
Mire vársz? Egyszer keress egy félreeső helyet útközben és rakd rendbe.
(Ez egy válasz gyorr üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 19:53

Elmenni swingerbe a feleségemmel. Nem vágyam mással látni, egymással foglalkoznánk. Az egymás melletti szex, ami izgat. Iszogatni, beszélgetni másokkal, korunkbeli fiatal párokkal, kevés ruhában vagy meztelenül, közben simogatni magunkat és egymást, aztán egy jó szex egymás mellett
Ja és még valami! Ha egyszer szólna útközben, hogy húzodjak le egy félreeső helyen, ahol a motorháztetőn jól rendberakhatnám!
Valószínű ez sem fog megtörténni soha, de nem baj, nem adom fel!

Ja és még valami! Ha egyszer szólna útközben, hogy húzodjak le egy félreeső helyen, ahol a motorháztetőn jól rendberakhatnám!

Elmenni swingerbe a feleségemmel. Nem vágyam mással látni, egymással foglalkoznánk. Az egymás melletti szex, ami izgat. Iszogatni, beszélgetni másokkal, korunkbeli fiatal párokkal, kevés ruhában vagy meztelenül, közben simogatni magunkat és egymást, aztán egy jó szex egymás mellett
Valószínű ez sem fog megtörténni soha, de nem baj, nem adom fel!

Végre megismerni egy olyan Bi Párt ahol valóban kényeztetne mindenki mindenkit oralisan
Spermás puncit nyalni. Ez most jó lenne.
azt szeretném hha egy nő rápisilne az álló farkamra és úgy dugnám meg
Egy kiadós egész éjszakás szexre vágyom ma.
mint sokan írták előttem , hogy imádnám ha páromat kurigatnák , ribisebb illene és pár haver lenne az igazi vagy pár
Szeretnélek találkozni egy biszex párral ahol mindenki mindenkivel szexel majd a végén a hölgy mindkettőnket megdugna!