Elhiszem teljes mértékben, mint ahogy én is megnézném így az enyémet!
Viszont nem annyira nyitott ezekre a dolgokra (sajnos)!
Szóval alap esetben marad a fantáziálás, mivel erőltetni nem akarok,
és nem is fogok semmit sem számára!
(Ez egy válasz bence155 üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont nem annyira nyitott ezekre a dolgokra (sajnos)!
Szóval alap esetben marad a fantáziálás, mivel erőltetni nem akarok,
és nem is fogok semmit sem számára!

Hihetetlenül izgat a dolog. Nagyon megnézném mással a párom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 16:17

Törölt felhasználó (4630312)

Ezzel ugyan így vagyok én is!

Ezzel ugyan így vagyok én is!
(Ez egy válasz bence155 üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 14:45

Hát ez tényleg csak vágy. Az asszony szájába megnézni egy nagy farkat…
Tele élvezni egy puncit majd ki nyalni
Össze feküdni egy idősebb nővel
Vadul szenvedélyesen baszni egy igazi telt házi asszonnyal
Ha. Valakinek van kedve privátban beszélgetni vágyakról vevő vagyok rá nekem jó sok vágyam van
)

Össze feküdni egy idősebb nővel
Vadul szenvedélyesen baszni egy igazi telt házi asszonnyal
Ha. Valakinek van kedve privátban beszélgetni vágyakról vevő vagyok rá nekem jó sok vágyam van

Nem rossz
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 15:32

Törölt felhasználó (4558842)

Egy jó karban tartott nagyi aki lovagol s nagyon tud.
Egy jó karban tartott nagyi aki lovagol s nagyon tud.
3 4 lányt mindegyik pucsit s hátulról töltöm őket.
Hát ez tényleg csak vágy. Az asszony szájába megnézni egy nagy farkat…
Kimondottan jól megfogalmaztad amiről én is fantáziálni szoktam!
(Ez egy válasz Weonly1 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 21:45

Vágyak/fantáziák párosunk férfi tagjaként:
A "természetes" férfi fantázia :Két nővel lenni! (mindenki foglalkozna mindenkivel)
A másik pedig hogy egy nő + 2-vagy több pasi felállásban, ahol a hölgy az ösztönei hatására levetkőzi minden gátlását, és felszabadultan csak az élvezetre koncentrál ! + Itt megnézni ahogy elkezd élvezni egy extra nagy méretű farkat, melynek a látványától előtte még fenntartásai voltak!
Hát nekem kb ennyi
A "természetes" férfi fantázia :Két nővel lenni! (mindenki foglalkozna mindenkivel)
A másik pedig hogy egy nő + 2-vagy több pasi felállásban, ahol a hölgy az ösztönei hatására levetkőzi minden gátlását, és felszabadultan csak az élvezetre koncentrál ! + Itt megnézni ahogy elkezd élvezni egy extra nagy méretű farkat, melynek a látványától előtte még fenntartásai voltak!
Hát nekem kb ennyi

Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok.
A legnagyobb vágyam, hogy egy párhoz csatlakozhassak s lecumizhassam a pasit a parja jelenlétében...

Amatőr szinten szeretek fotozni és vágyam hogy egy szimpatikus hölggyel sétálni a természetben, viszonylag tavol mindentől, és akár egy romos épület mellett, vagy legyen a fenyvesek közt csodaszép képeket késziteni .....
Végignézni,ahogy egy csini lány kényezteti nyelvvel a párom,és utána megdugják egymást egy felcsatissal..
Nekem is ez!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 24. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 23:01

Törölt felhasználó (4707220)

Egy haverral ráverni a feleségem nagy melleire .

Egy olyan partnert találni itt, aki el is mer jönni a talira!
Régi vágyam a csinos kolléganőmet megdugni.
Ez nagyon tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 29. hétfő 06:42
Törölt felhasználó (4677606)

Hétvégén részt venni a párommal egy egy olyan buliban ahol 2- 3 páros és plusz 1-2 pasi vadul szexxel és jól érzi magát.
Egy "Napfény"-ben eltöltött délután.
Hétvégén részt venni a párommal egy egy olyan buliban ahol 2- 3 páros és plusz 1-2 pasi vadul szexxel és jól érzi magát.
Jó lenne most egy pár aki csatlakozna hozzánk éjszakára!