Most az esne legjobban, ha egy nő keményen, nem finomkodva kiverné nekem.
Látod, csak nézőpont kérdése
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 14:39
Törölt felhasználó (916769)

Igaz a mostani partnerünk is csak 26
Igaz a mostani partnerünk is csak 26
Szerintem a szerepjátékok csak úgy izgalmasak, ha azért a fő vonalak le vannak egyeztetve, akár online… majd a találkozás alkalmával az első pillanattól már benne vannak a felek a játékban… sajnos sokan ezt úgy gondolják, hogy két mondat egy témáról már a szerepjáték kategória..
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 12:46

Ez a fajta szerepjáték nekem is bejön, de csak akkor ha valóban szépen, izgalmasan van eljátszva

Nem irtam, hogy kiváncsi volnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 14:13

Törölt felhasználó (916769)

Melyik részére lennél kivàncsi?
Melyik részére lennél kivàncsi?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 12:46

Ez a fajta szerepjáték nekem is bejön, de csak akkor ha valóban szépen, izgalmasan van eljátszva

A nevem után ítélve, szerintem nem nehhéz kitalálni.
(Tolna megye)
(Tolna megye)
Szeretném kipróbalni, hogy egy férfinak a női párját akár az ő szeme láttára elviszem bulizni egy táncos helyre. Flörtölnénk, tancolnánk elképzelésük szerint bármi lehetne...
De a cuckold maga is nagyon izgat
De a cuckold maga is nagyon izgat
Sziasztok. Végignézni egy pár szeretkezését (Akár kamerán keresztül. ),esetleg ha igény van rá beszállni.
Csókolózni, miközben szopják a farkam ..
Csókolózni, miközben szopják a farkam...
Tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 19:51
Törölt felhasználó (4700799)

Mi, egy idősebb normális ffit találni (de talán már sikerült)
Mindenre nyitott pár vagyunk, nincs tabu. De imádok kapni! Bárkitől is. Főleg Anal ba élvezem. De egy 60,70 éves ffit kiszolgálni. Vagy párt. Imádnám. De sajnos csak a bolondok találnak meg minket.
Mindenre nyitott pár vagyunk, nincs tabu. De imádok kapni! Bárkitől is. Főleg Anal ba élvezem. De egy 60,70 éves ffit kiszolgálni. Vagy párt. Imádnám. De sajnos csak a bolondok találnak meg minket.
Hmm ! Nagyon jól hangzik ! És mi a valóság ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 19:51
Törölt felhasználó (4700799)

Hármasozni egy párral és úgy szexelni a lánnyal, hogy közben mindketten punciba élveztünk már!
Találkozni egy biszex férfitagú párral. Erre vágyom most.
Szeretnék egy harmadikat bevonni egy lányt a baratnőm mellé hogyan tudnám meggyőzni a baratnőmet erről megszokott nézni más nőket de azt mondja nem kívánja őket de van aki tetszik neki s de nem igazán szeretné hogy mást kényeztessek
Mi tart vissza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 19. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 06:24
Törölt felhasználó (4222642)

Egy legalább öt-hat fős állandó fiútársaság, akik akár naponta alaposan szétkefélnének... :P
Próbálkozni kell. Nyomulj nála de ne erőszakosan. Flörtölj, dícsérd. Meg fogod érezni hogy Ő is akarja vagy nem. Tapasztalatom szerint 99%-ban benne vannak egy kis huncutkodásba.
(Ez egy válasz p.vakker üzenetére (2023. 07. 26. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 26. szerda 07:57

Hogy dugjam meg en (50) az idösebb bomba Kolleganömet (60)? Felek kezdemenyezni, van tapasztalatotok? Szabad vagy inkabb hagyjam, de megörit. A csaj meg aktiv sexy 40es nek nez ki szoknyaba jar mert igy nezik a pasik.
Konkretan a vagyam- az irodaasztalon hatulrol megdugni... hogy cserkesszem be.. öreg rokak adjatok tippet en kicsit felös vagyok..
Konkretan a vagyam- az irodaasztalon hatulrol megdugni... hogy cserkesszem be.. öreg rokak adjatok tippet en kicsit felös vagyok..