Egy szexre kiéhezett nő összes testnyílását használni, kiélvezni, mindkettőnk örömére.
Találni egy aktív pasit,aki elveszi a szüzességem
popótájon...
popótájon...

Van azért még bőven amit nem próbáltam! Nagyon szívesen részt vennék hármasban! Több random szituáció, vagy extrémebb hely!
Felcsatolható műfasszal megbaszna egy csaj.
Bukkake,blowbang bulin résztvenni. A nagyon lógó cicik izgatnak.
Térdelni több pasi előtt!
Szőrös farkú pasival haverkodnék! Meg persze szőrös puncis nőkkel is! Ez lenne a vágyam!
Szia! Katámmal oszd meg! Mit lehet tudni rólatok?
(Ez egy válasz Timkat üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
50-60 év feletti hölggyel megismerkedni és ágyba bujni .....
Azt látva, ahogy a főnököm nője éppen, picsagatyában és bikini felsőben gyomlálja a kertet és finoman kifigyel a fehér tangája, azt hiszem csak 1 vágy jut eszembe...: Odamenni hozzá, lehúzni róla a picsagatyát, a tangáját szigorúan csak félrehúzva, benyalnék neki és ha már kellően lelazult és csak támaszkodik a kerítésnek gyomlálás helyett, akkor felállnék guggolásból és a helyzettől ágaskodó farkamat, finoman bedugnám neki, és csak élvezném a burtális kerek popsijának látványát, ahogy csattogna előttem...
Párral poposexelni minden popó megdugva.
Mázlista!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 15. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 10:49
Törölt felhasználó (4677606)

Olyan párokkal megismerkedni akiknél a hölgy tag ugyan úgy élvezi ha három férfi kényezteti egyszerre mint az én feleségem.
Olyan párokkal megismerkedni akiknél a hölgy tag ugyan úgy élvezi ha három férfi kényezteti egyszerre mint az én feleségem.
Egy felpumpált puncit kinyalni.
Biszex férfitagú párral szexelni. Erre vágyom most.
punci öklözés
Én is erre vágyok.
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2023. 08. 12. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet ilyet találni a párom imádja csinálni nekem
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2023. 04. 11. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 13:19

Négykézláb állok, te mögém állsz, lassan simogatsz, majd elkezded a popsimat nyalni, közben az egyre keményebb farkam hátrafeszíted, és szépen marokra fogva húzogatod amíg ki nem masszírozol mindent... Jó lenne ha lenne akit izgatna..
Nézd meg a vidoinkat ott análba is többször élvez a párom egymás után
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 06. 13. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 13. kedd 10:46

Jó, ha szerinted el tudnak élvezni, legyen úgy, csak akkor azok a nők nem nimfománok. Olvass utána, tájékozódj egy kicsit. Ez nem szerintem kérdése.
Nagyon jó érzés dupla végű dildóval is csináltuk mindkettőnknek análba.Meg van felcsatolható dildó aminek az egyik vége a pinájában van miközben engem dug élvezte hogy dominálhat és kurva nagyot élveztünk
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2023. 06. 14. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)