Bővérű, a szexet nagyon szerető Nőt, vagy ilyen Hölgytagú párt megismerni.
Ami nagyon nagy vágyam..,hogy miközben szopik a hölgyemény a számba köpködjön,majd a spermás nyálát a számba csurgassa.
Én Anna900 pináját szeretném kinyalni, élvezésig nyalni vagy élvezésekig meg még tovább.
Egy szép nagy formás farkat élvezésig szopni !
Én meg a Passions-ét, de nagyon!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 09:36

Én Anna900 pináját szeretném kinyalni, élvezésig nyalni vagy élvezésekig meg még tovább.
Igazad van, telitalálat, Passionsé lenne a másik.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen megnézném kandurmarci és
Porthos61 ténykedését az emlitett hölgyekkel
Hát még én mennyire szeretném megnézni, mondjuk, akár tükörben, de attól tartok, álmodozás az egész, vágyak, őszintén.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 16:06

Én beleegyezem a dologba, most már csak a hölgyet kell rávennünk.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 16:06

Kipróbálni a bukkaket.
Kíváncs vagyok hány adag gecinél modanám, hogy köszönöm most már elég.
Kíváncs vagyok hány adag gecinél modanám, hogy köszönöm most már elég.
Az a vágyam hogy végre nőt is találjak itt
vagy valami közös maszti swinger csoportot ahol ki lehet élni a vágyat

Szivesen beszélgetnék barkivel bármilyen témaban, közös fantáziálás akármiről. Jo lenne. Csak nyitottan.
És nem szeretné?Csak simán masszázs lenne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 23. szombat 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 23. szombat 23:13
Törölt felhasználó (4684902)

Igen, ha a párom is szeretné!
Régi vágyam, hogy nyalás közben a számba spricceljenek. Ehhez keresek hölgyet vagy párt.
Az egyik nyaralás alkamával szex közben ránk nyitott egy takarítónő. Azóta többször emlegettük, hogy legközelebb nem küldjük ki. Nézze végig ha akarja. Izgató. Szeretkeztünk már a kertünkben is. Jó lenne egy olyan meztelen buli nálunk, ahol semmi nem tilos és semmi nem kötelező.
Szeretnék egy olyan nedves puncit fotózni, amiből épp csöppen le a puncinedv (vagy valami más,,,)
Találni egy olyan srácot akit,az asszonnyal közösen lecumizhatunk!
Huuuuu, ha én azt leírnám……
hát írd le!
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2023. 10. 06. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is így vagyok vele .Az én feleségem se akar mással kefélni .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 15. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 15. péntek 21:54
Törölt felhasználó (4684902)

Tudom kissé fura, de jó lenne látni, hogy a párom egy idősebb férfival szexel. Mindezt csak az én kedvemért. De erre esély sincs.