Egy párhoz csatlakoznék de csak úgy hogy a hölgy az ölembe fekszik én fogdosom a melleit a párja meg dugja!
Szívesen megnéznék 2 lányt ahogy játszanak egymással aztán persze én is csatlakoznák!
Azt nagyon megnézném, ha összejön videót mindenképpen csináljátok.
Ügyes a párod biztos elbírna 3 sráccal is! (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 08. vasárnap 16:36
Ügyes a párod biztos elbírna 3 sráccal is! (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát mostanában egyre többet foglalkoztat az hogy három férfi egy nő legyen a felállás. Mondjuk három férfit orálozna a párom előttünk térdelve.
Szia,sziasztok!És a Feleséged benne lenne?Nekem is régi vágyam,h egy ilyen találkozón részt vegyek...
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 08. vasárnap 16:36

Hát mostanában egyre többet foglalkoztat az hogy három férfi egy nő legyen a felállás. Mondjuk három férfit orálozna a párom előttünk térdelve.
Kurvàs szerepre egy anyuka vagy egy dögös nagymamát.
Szia! Jelentkezem... mikor .. hol???
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2023. 10. 11. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 11:45

Találni egy 46+ pasit aki a jelenlegi ( nem a képen lévő) barátnőmet elöttem megdugná
Jó lenne le szopni egy szép faszt.
Találni egy szőrös puncis szeretőt! Az se baj, ha a hónalj is szőrös! Imádnám!
Nekem van egy óriási vágyam:
Ha valakinek jelentkezik az ember a hirdetésére írjon már vissza legalább annyit, hogy Te paraszt nem téged kereslek!
Ha valakinek jelentkezik az ember a hirdetésére írjon már vissza legalább annyit, hogy Te paraszt nem téged kereslek!
Páromat megnézni egy lánnyal nagyon szexi lenne. Keresünk lányt
Találni egy 46+ pasit aki a jelenlegi ( nem a képen lévő) barátnőmet elöttem megdugná
Bele elvezni egy holgybe a parja elott
Ráélvezni egy nőre. Csak úgy, minden egyéb nélkül, pusztán a helyzet izgalma miatt. Egy izgalmas helyen, akár ruhában is lehetne, a párja előtt, vagy a párjával közösen
Találni egy hölgyet heti egyszeri orálra vagy párt.
Nagyon vágyom érettebb 55 év felleti hölgyet kényeztetni alkat mellékes.
Nekem is az egyik legnagyobb vágyam az, hogy a feleségem lássam 3-4 férfival, hogy utána a tele lőtt spermás punciját dughassam.
Sajnos esélytelen, mert nem akar mással dugni.
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos esélytelen, mert nem akar mással dugni.

Egy tűzes punciba most jól megelégedni!
Az sem baj, ha foró száj lenne!
Az sem baj, ha foró száj lenne!
Én is ezt szeretném!
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazán magas esetleg magas nagydarab lánnyal kalandozni,gyengém a hosszú és erős testalkatú lányok.
Akár egyszerre is vagy külön is
(Ez egy válasz Pontos labda üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 05. csütörtök 10:02

Találni egy olyan srácot akit,az asszonnyal közösen lecumizhatunk!