Annyira finom és jó érzés a partnerre hangolódni, felfedezni, valóra váltani a vágyait. Szeretném ezt új partnerekkel is megélni.
...elképesztően buja test... szép bőr...szép cicik... szeret szopni... egyszerűen mindene megvan, hogy élvezze a több pasis felállást... remélem egyszer átélitek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 26. vasárnap 14:17
Törölt felhasználó (4723402)
Pontosan mikre gondolsz?
Remélem én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 27. hétfő 08:47
Törölt felhasználó (4709800)
...elképesztően buja test... szép bőr...szép cicik... szeret szopni... egyszerűen mindene megvan, hogy élvezze a több pasis felállást... remélem egyszer átélitek!
a két férfi, egy női felállásra vonatkozó vágyainkat kicsit bővítettük.
egy fiatal, helyes szépfarkú biszex srácot szívesen szopnánk a párommal, majd miközben a srác a párom punciját nyalná, én szívesen dugnám a formás fenekét... majd csere, és a végén mindketten a párom arcára, vagy puncijára élveznénk, s lenyalnánk róla...
egy fiatal, helyes szépfarkú biszex srácot szívesen szopnánk a párommal, majd miközben a srác a párom punciját nyalná, én szívesen dugnám a formás fenekét... majd csere, és a végén mindketten a párom arcára, vagy puncijára élveznénk, s lenyalnánk róla...
De jól hangzik
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 27. hétfő 11:01
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokaszor gondoltam már hasonló szitura. Engem érdekelne.
Intelligems vonzo parral elvezni egy gatlastalan, fekek nelkuli harmast ahol a 2 pasi kemyezteti a not es egymast is.
Egy ideje ezt az almot kerulgetem, jo lenne megvalositani.
Meglepni a feleségemet 2 ferfival, akik megszopatjak és megbasszák előttem
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Én egyszer meglestem az enyémet zuhanyzás közben. Azóta is kívánom
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2023. 11. 14. kedd 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebbe az esős időben nem jó egyedül. Inkább egy szexi érett hölggyel enyelegni lenne jó!
Tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 27. hétfő 17:34
Törölt felhasználó (4723402)
Meglepni a feleségemet 2 ferfival, akik megszopatjak és megbasszák előttem
Úgy egy éve a sógornőm részletesen elmesélte hogyan szokott maszturbalni. Azóta visszatérő álmom, hogy egy hatalmas franciaágyon hagyatfekve, a feje lelóg az ágy szélén, és idegen pasik szopatják. Egymás után élveznek a szájába, és a meztelen testére. Én álló fasszal terdepelek a széttárt combja közt, és szétkenem rajta a rengeteg gecit, a lecsorgó gecivel keveredett nyálát az arcán, a mellein, a fazonra borotvált pináján, szinte fürdik benne. Amikor az utolsó is végzett, rámnéz, és azt mondja : mostmár megbaszol végre? Sajnos kb ennél a résznél szoktam felébredni.
Elmesélte? S a mesélés után mi volt?
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2023. 11. 28. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 28. kedd 16:19
Úgy egy éve a sógornőm részletesen elmesélte hogyan szokott maszturbalni. Azóta visszatérő álmom, hogy egy hatalmas franciaágyon hagyatfekve, a feje lelóg az ágy szélén, és idegen pasik szopatják. Egymás után élveznek a szájába, és a meztelen testére. Én álló fasszal terdepelek a széttárt combja közt, és szétkenem rajta a rengeteg gecit, a lecsorgó gecivel keveredett nyálát az arcán, a mellein, a fazonra borotvált pináján, szinte fürdik benne. Amikor az utolsó is végzett, rámnéz, és azt mondja : mostmár megbaszol végre? Sajnos kb ennél a résznél szoktam felébredni.
Semmi. Csak beszélgettünk, hogy hónapok óta nincs pasija, és nem talál senkit. Javasoltam vegyen egy kedvére való vibrátort, erre ő elmesélte, hogy kézzel jobban szereti, és viszonylag részletesen el is mesélte, hogy hogyan szokta csinálni. Ennyi a sztori, de úgy tűnik rendesen befeszkelte magát a tudatalattimba.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 11. 29. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég hidegen hagyott akkor téged.Én tuti felajánlottam volna azt,hogy szívesen kisegítem élőeszközzel!
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2023. 11. 29. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 29. szerda 17:05
Semmi. Csak beszélgettünk, hogy hónapok óta nincs pasija, és nem talál senkit. Javasoltam vegyen egy kedvére való vibrátort, erre ő elmesélte, hogy kézzel jobban szereti, és viszonylag részletesen el is mesélte, hogy hogyan szokta csinálni. Ennyi a sztori, de úgy tűnik rendesen befeszkelte magát a tudatalattimba.
Csinos barátnőmet kényeztetni ,hófödte táj és meleg paplan
Ismerkedni egy idősebb 50+ hölggyel, és ha szimpik lennénk egymásnak akár több is lehetne belőle.....
Szeretnék egy legalább fél órán át tartó olajos masszázst adni, melynek során nem csak az ujjaim kalandozhatnak el a szemèremajkak, ombok belső oldala, talpak, punci, popsi irányába. A szeméremajkakra is lehelnék kis puszikat, puha csókokat, popsit is alaposan àtmasszíroznám. Majd heves csókcsatát kezdenèk, közben vágytól lüktető, meredező farkammal kényeztetném a hölgyet. Most erre vágyom

vazelinator