Jó volna ha, egy idősebb férfi akinek... nagy vastag mérete van, meg baszna a férjem Elött.
Párral lenni. Hölgyel 69 keményen. Ferfi tag rád bízom addig. Zacsim seggem nyalhatod
Valaki mással kiveszélni a párjainkat, és képeket, videókat cserélni
Biszex párral orálisan mindenki, mindenkinek.
Ha a párom elcsábulna,vagy valaki elcsábítaná és magáévá tenné.
Találni 1 olyan nőt,aki élvezni szeretné a szex minden formáját és nem csak a kifogásokat keresi,hogy ezért+azért,még találkozni sem lehet!
Kàr volt kitörölni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 06. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 10:50
Törölt felhasználó (4707628)

35 alatti szexi párral submassiv cuckold. Csajt minden irányból keményen megdugom, teleélvezem, pasija utána csinál vele amit akar
Nyalni egy szép puncit miközben szopja a párja farkát élvezésig…
Sziasztok. Az én vágyam egy extra nagy kisajkakkal megáldott hölgyet élvezésig nyalni.
Olyan hölgyet találni aki èlveznè ha hosszan kènyeztetik orálissan. Szívesen szereznèk így örömöt egy hölgynek règóta vágyom rá.
Nő testet és Testrészt fotózni és közben ráverni a puncira
Ezen könnyen segíthetünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 02. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 20:28

Törölt felhasználó (4726624)

Feleségemet valaki jól kinyalja és ő cserébe leszopja

Találni egy párt ahol teliélvezet puncit nyalhatnék rendszeresen
Feleségemet valaki jól kinyalja és ő cserébe leszopja

Nekem semmi extra vagy extrém vágyam sincs mégis szinte lehetetlen megismerni egy szintén normális értékrenddel rendelkező Párral akik szintén szeretnének egy lehetőleg hosszútávú kapcsolatot......
A sok faszos kép nem fog segíteni, szerintem inkább valami olyan képet tegyél fel, ami a mindennapi életedet tükrözi, persze egy egész alakos arc nélküli kép belefér. Hajrá
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 02. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 10:55

Törölt felhasználó (4710396)

Szia!
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Keresem Kedvesem (Nőt), akár egy életre.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Ez (is) a vágyam.
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Keresem Kedvesem (Nőt), akár egy életre.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Ez (is) a vágyam.
Holnap hajnali afterhoz találni egy hölgyet aki kinyalná a párom felpumpált punciját.. Ő sem maradna adós..

Az egyik vágyam! Két 35-40 év körüli milfet egyszerre kényeztetni egyik lovagolna még a másik a számra ülve nyalnám.