Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Sajnos ő csak velem hajlandó szexelni. :(
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
izgi ez is
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 13:24
Törölt felhasználó (4713328)

BDSM
Egy sub pár (férfi , nő) használata dom ként.
Dogging szex maszkban , akár többszöri találkozással. Csak a "menetért".
Használva, tárgyiasitva.
Használva, tárgyiasitva.
uhh
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 10:45

Ha a vékony testalkatú, pici feleségemet egy kimondottan kövér, nagy dagad faszú pasi ugy maga alá gyűrné, hogy csak annyi látszódna belőle, hogy a kacsó lábai tűsarkuban kilógnak alóla, rángatóznak ide oda ahogy bassza majd egy akkorát élvez a pinájába, hogy szétázik alatta a lepedő is! Miután végzett vele a kitágult gecis punciját szanaszét kúrnám!
BDSM
Használva, tárgyiasitva.
Használva, tárgyiasitva.
Szewa!És a Feleséged benne lenne?
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 10:45

Ha a vékony testalkatú, pici feleségemet egy kimondottan kövér, nagy dagad faszú pasi ugy maga alá gyűrné, hogy csak annyi látszódna belőle, hogy a kacsó lábai tűsarkuban kilógnak alóla, rángatóznak ide oda ahogy bassza majd egy akkorát élvez a pinájába, hogy szétázik alatta a lepedő is! Miután végzett vele a kitágult gecis punciját szanaszét kúrnám!
Szeretnék egy fiatal(20-33) magas, telt lánnyal megismerkedni.
Kár hogy messze lakunk...
(Ez egy válasz Természeteset73 üzenetére (2024. 03. 22. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 22. péntek 15:48

Megismerkedni egy 50 feletti telt, duci párral egymás előtti szexre párcsere nélkül akár csak nézőként is csatlakoznánk
Megismerkedni egy 50 feletti telt, duci párral egymás előtti szexre párcsere nélkül akár csak nézőként is csatlakoznánk
Sziasztok!
Régi vágyam egy 60-70 éves párral lenni hármasban vagy egy ilyen korú hölgyet megismerni.Alkat mellékes.
Régi vágyam egy 60-70 éves párral lenni hármasban vagy egy ilyen korú hölgyet megismerni.Alkat mellékes.
Egy érett 50+os nővel találkozni.
Vagy hasonló korú párral cuckold!
Vagy hasonló korú párral cuckold!
Nekem sincs bajom sem a szopással sem a nyalással. Szívesen viszonzom ha van érdeklődés.... De nyitott vagyok egyéb perverziókra is.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Szívesen ,,megrontanék" olyan heteró kapcsolatban lévő férfit, akinek nem volt még fiús élménye, de nagyon kíváncsi. Lightos dolgok, max orálig bezárólag, amire gondolok. Ha tetszett, akár hosszú távra is titkos partner lehetnél. Ha magadra ismersz írj privátban.
Könnyíteni valakin egy műpuncival.kipróbálnám
Mmm, jól hangzik. Én a szopást-nyalást is viszonoznám.
(Ez egy válasz ogrexx üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 09:27

Találni egy párt akik egyszerre szopnának és nyalnák a fenekem. Utána együtt szopnának majd mindkettőt megdugnám...
2 X 35 eves az 70.
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 12:06

A vágyam 60-70 éves nővel szexelni. Hol találhatnék ilyet 35 évesen?
Nekem nagyon bejönnek az általad megcélzott korú hölgyek. Vágyam számomra is hogy Budapesten talalni egy kedves, odaadó hölgyet.....
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 12:06