Spermás játékok
Volt pár hasonló szándék, de sajnos most kicsit besokalltunk a sok fogyatékos, önjelölt, megmagyarázom h ti engem kerestek, habár nem ugyanarra gondolunk stílusú embertől!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 22:58
Törölt felhasználó (4687527)

Szívesen lennék az egyik srác

Szívesen lennék az egyik srác
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 06. hétfő 14:19

2 beszálló BI UNI pasival szexelni 4-esben,
A párommal mindketten szeretünk szopni, és mindketten szeretjük, ha meg is dugnak minket,
a végén a spermás játék már csak hab a tortán
A párommal mindketten szeretünk szopni, és mindketten szeretjük, ha meg is dugnak minket,

Legalább egy, de inkább kettő tettre kész pasit találni, akikkel rendszeresen talizhatnánk négyesben.
Közös maszti egy spriccelős nővel, vagy miközben popsiba dugom, ő magàt izgatva rámspriccelne..
Hmmm, szép álom!
Hmmm, szép álom!

Vágyam, hajnalba talalkozni egy kedves hölggyel akivel meg lenne a kello szimpatia es kimenni Budapest hataraba beszélgetni......
Hát a vágyam ma este a párom popsijába élvezés volt és dugni úgy tovább.
De ezt buktam mert elaludt e gyerekszobában.
Maradt a kezem a popsi helyett.
Jó sokáig elhúztam.
A nyakamig lőttem a spermámat hanyatt fekve.
De ezt buktam mert elaludt e gyerekszobában.
Maradt a kezem a popsi helyett.
Jó sokáig elhúztam.
A nyakamig lőttem a spermámat hanyatt fekve.
Én inkább az ssbbw vagy ussbbw nőkre gerjedek. 200-250 kg közötti nő az álmom.
(Ez egy válasz Deb40 üzenetére (2024. 05. 03. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2 beszálló BI UNI pasival szexelni 4-esben,

de jó vágy én is szeretném nagyon és rá is férne,
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2024. 05. 03. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is gerjedek a BBW / SSBBW nőkre.
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2024. 05. 03. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 08:21

Extrém kövér nővel/nőkkel szeretkezni.Imádom az elhízott,hájas női testet.Van itt ilyen?
Valakinek a feleségét a kedves férj közreműködésével, punciban dupla behatolással élvezésig szétfeszíteni kitölteni...
Ha a feleségem mondaná ,hogy szeretne mással is kefélni .
Tényleg ennyire lehetetlen ez a küldetés ? Nem hittem volna.
(Ez egy válasz Párosan1 üzenetére (2024. 05. 03. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Extrém kövér nővel/nőkkel szeretkezni.Imádom az elhízott,hájas női testet.Van itt ilyen?
Párt talalni
Feleségemnek találni egy kedves Barátnőt, akivel minden téren jól érezné magát.

Visszaolvastam vagy 100 hozzászólást. Az mennyire nagy gáz, ha azt mondom, hogy én az összeset szeretném, ha megtörténne? Na jó, kivéve a menstruálóst.
kiverném a farkam úgy hogy egy pasi álló farkába kapaszkodnék