Talalni egy nagymamàt aki hosszutavon kènyeztetni tudnenk egymast.
Én és az öcsém szivesen segitenék az álmod teljesitésében!
Akár már most a hétvégén.. (Ez egy válasz Andersen43 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 14:00
Akár már most a hétvégén.. (Ez egy válasz Andersen43 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Beszélgetni egy párral, pár taggal betekintést nyerni egymás szexuális életébe
Dettó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 06. péntek 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 00:27
Törölt felhasználó (4748266)

Találni egy normális párt telt hölgytaggal a környékenen,akikkel akár barátság is kialakulhatna! Barátság extrákkal!
Barát aki neki is szimpatikus, nincs?
(Ez egy válasz 6vanhatos üzenetére (2024. 09. 03. kedd 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már annak is örülnék ha egy nő itt az oldalon vissza írna ! Nulla, hulla szag van csak itt!
Még mindíg anyósom....
Nézném, ahogy egy vagy két nagy farkú pasi keményen megdugja a feleségemet pár órán át velem egyűtt közben felveném telóval.

Beszélgetni egy párral, pár taggal betekintést nyerni egymás szexuális életébe
Szeretnék egy teltebb nőt élvezésig nyalni.
Találni egy normális párt telt hölgytaggal a környékenen,akikkel akár barátság is kialakulhatna! Barátság extrákkal!
Egy Bp-i vagy Pest környéki Párt megismerni. Akikkel enyhe bi játékokkal fűszerezhetnénk a hármas élvezeteket!
Ezen lehet segíteni, nem kérsz lehetetlent..
(Ez egy válasz doddo30 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, masszázst keresek Győrben.. ki vállalna el?

Sziasztok,ha a közelemben éltek szívesen beszálnék hozzátok.( Komárom.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 05:52
Törölt felhasználó (4752295)

Szívesen végig nézném, ahogy egy nagy farkú pasi jó keményen megdugja a feleségemet vagy ketten egyszerre keféljük.
Elkapni egy házi kedvencet, miközben a gazdi végignézi.
A legjobb látvány végignézni
Vágyam egy nagyon vékony csajal hosszan szeretkezni.
Egy jófej házibarátot találni hosszú távra

Házibarátja lenni egy jófej párnak hosszú távon...
Sziasztok nekem a legföbb vágyam ki próbálni a 3-as felállást.