Köszönöm szépen
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2025. 03. 28. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 11:10

37 éves. Nézd a vágyát! Micskosul belevaló. Lennék tini boldogan. De szerintem te is megmáróznál benne. Kivánom neki hogy teljesűljőn az álma.
37 éves. Nézd a vágyát! Micskosul belevaló. Lennék tini boldogan. De szerintem te is megmáróznál benne. Kivánom neki hogy teljesűljőn az álma.
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 03. 28. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem annyi vagyok, de semmi közöd hozzá
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 03. 28. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes 33 évesen 18 éves a fiad?
(Ez egy válasz Farkas_Puncica üzenetére (2025. 03. 28. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 00:24

Imádnám ha a fiam osztály társai jól megdugnának, minden lehetséges módon. Dupla behatolás és tele élvezés, a lényeg hogy 18 körül legyen mind. Lehetőleg 10 fő plusz

Háton fekve, lábaim, kezem kikötözve, egész nap csak ismeretlen férfiak dugnának a fiataltól öregekig, magyar, néger, arab, cigány... mindenféle.
Mindenki belém vagy rám élvezne...
Slaggal néha kiöblítenének és folytatódna tovább... :P
Mindenki belém vagy rám élvezne...
Slaggal néha kiöblítenének és folytatódna tovább... :P
Imádnám ha a fiam osztály társai jól megdugnának, minden lehetséges módon. Dupla behatolás és tele élvezés, a lényeg hogy 18 körül legyen mind. Lehetőleg 10 fő plusz

Egy szerepjáték. Diák vagyok, fürdök és rajtakapom a tanárbácsim hogy leseget... Behívnám és elmondanám, hogy jelentenem kell az igazgatónak, persze kérné hogy ne, adnék egy esélyt neki, hogy jóváteheti ha azt csinálja amit mondok, szépen nyalogattatnám a lábam, pisit kapna, szépen megfürdetne és ha jól viselkedik spriccelhetne de csak akkor amikor én engedem... Van pár ilyen szitu amit szívesen eljátszanék

Hm.... Most egy nőspasi lenne jó megismerni aki szintén kevés törődés kap otthon, és elkaladozna más felé is. Jókat beszélgetve a szexről vágyakról stb... Aztán mindenki megy haza és......
grrrr
(Ez egy válasz Tommerzz üzenetére (2024. 07. 12. péntek 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 16:08

Engem iszonyúan felizgat ha a golyóimmal játszanak, vagy parancsolják mit tegyek a heréimmel online, teljesen ki kelek magamból. Másnak is van hasonló fétise?
biszex párral vagy pasikkal lenni.
Kipróbálnám a prosztata masszázst. Nem volt még benne részem. Viszont csak nyugodt körülmények között.
Feleséggel csókolózni miközben a férj szopja a faszom.
Ezt én elég sűrűn látom.
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 06:15

Most az izgatna föl nagyon, ha az asszony fölvennè a kapcsolatot az exèvel. Vagy látni ahogy beleül egy másik farokba
Most az izgatna föl nagyon, ha az asszony fölvennè a kapcsolatot az exèvel. Vagy látni ahogy beleül egy másik farokba
Párommal megnézni egy lány,nő masztiját testközelből.. igény esetén kézzel,nyelvvel besegíteni,de bármi elképzelhető lenne..
Újból szexelni a naturista strand közepén a párommal és utána élvezni a közönség irigy mosolyát. Csak legyen jó idő és nem csak vágy lesz
Vágyom egy érett, nagy mellű nőre, aki magabiztos, tapasztalt és tudja, hogyan élvezze az életet — és engem is. Egy olyan nőre, aki nem fél megmutatni a szenvedélyes, érzéki oldalát, és akivel a vágyainkat szabadon, tabuk nélkül élhetjük meg.
Szeretnék egy nőt, aki irányít, de közben élvezi, ha én is felfedezem minden porcikáját. Képzeletben már sokszor elkalandoztam, milyen lenne érezni a testének puhaságát, ahogy hozzám simul, a nagy melleit, amik szinte hívogatnak, hogy imádjam őket. Vágyom rá, hogy a testiség ne csak egy egyszerű együttlét legyen, hanem egy forró, izzó élmény, ahol mindketten elveszünk egymásban.
Szeretem, ha egy nő tudja, mit akar, és nem fél kimondani — legyen szó vad szenvedélyről vagy lassú, érzéki felfedezésről. Egy ilyen nő társaságában élvezni akarom a pillanatokat, ahol nincs szükség játszmákra, csak a vágyainkra figyelünk.
Szeretnék egy nőt, aki irányít, de közben élvezi, ha én is felfedezem minden porcikáját. Képzeletben már sokszor elkalandoztam, milyen lenne érezni a testének puhaságát, ahogy hozzám simul, a nagy melleit, amik szinte hívogatnak, hogy imádjam őket. Vágyom rá, hogy a testiség ne csak egy egyszerű együttlét legyen, hanem egy forró, izzó élmény, ahol mindketten elveszünk egymásban.
Szeretem, ha egy nő tudja, mit akar, és nem fél kimondani — legyen szó vad szenvedélyről vagy lassú, érzéki felfedezésről. Egy ilyen nő társaságában élvezni akarom a pillanatokat, ahol nincs szükség játszmákra, csak a vágyainkra figyelünk.
Párom az ágy szélén pucsitson és 4-5-en dugjuk felváltva a végén pedig mindenki élvezzen a puncijába.
Aztán mehet a folytatás a teleélvezett punciba ❤️
Aztán mehet a folytatás a teleélvezett punciba ❤️
A fenekem nyalása
Fejés