Talp imádatomat kiélni egy hölgyön...
Engem férjem és barátja 6 éven keresztül keféltek együt is De külön is.
A megbeszélt helyen ülnék a padon.Megérkezne az autójával a Nő.
Kiszállna,jól megnézne.Gyere,mondaná.Beülnék hozzá. Egy nyugis helyre mennénk. Hátra döntené az ülést,kicsit feljebb ülne,csak szoknya lenne rajta.Kényeztessem mondaná! ORGAZMUSIG nyalnám,többször is. Majd kiszállna a kocsiból és elkezdene pisilni. A pisilés végén szólna, hogy kapok egy kicsit,és a számba csorgatna egy keveset. Le is nyeletné velem. A táskájából egy használt bugyit venne elő. Nekem adná azzal a parancsal,hogy otthon szagolgassam,verjem ki vele a farkam.Verjem rá,majd nyaljam le róla!
Kiszállna,jól megnézne.Gyere,mondaná.Beülnék hozzá. Egy nyugis helyre mennénk. Hátra döntené az ülést,kicsit feljebb ülne,csak szoknya lenne rajta.Kényeztessem mondaná! ORGAZMUSIG nyalnám,többször is. Majd kiszállna a kocsiból és elkezdene pisilni. A pisilés végén szólna, hogy kapok egy kicsit,és a számba csorgatna egy keveset. Le is nyeletné velem. A táskájából egy használt bugyit venne elő. Nekem adná azzal a parancsal,hogy otthon szagolgassam,verjem ki vele a farkam.Verjem rá,majd nyaljam le róla!
feleségembe más pasikat látni élvezni
Összehozna a sors egy szenvedélyes , tabumentes , új dolgokra nyitott és befogadó vékony,sportos kiscicis hölgyel , ki vágyik egy klasszikus szeretői viszonyra.

Egy egymást szerető sub párt használni.
Szívesen megnéznék már egy szeretkezést
És ha úgy van, akkor be is segítenék egy jó kis olajos masszázzsal előjátéknak.

Holnap este egy férfi az sem baj ha méretes és izgatja ha spriccel többször a hölgy.....akivel Vasárnap reggelig kényesztetnénk a feleségem.

Szivesen megtalálnám már egy nő barátságát.
Random leszopna valaki minden szó nelkül
vagy vezetés közben rábukna

Szeretkezni egy extrém kövér, 200 kg feletti nővel. Imádom a hatalmas, hájas női testet.Ismer valaki ilyen nőt?
60+puncit élvezésig nyalni.
Sziasztok!Egy 50+-os igényes hölgyet nyelvvel kényeztetni egészen élvezésig. Erre vágyom most.
Csak az olvasni tudó,de szövegértésből gyengék írtak..
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 20. vasárnap 21:21

Sziasztok. Hát sajnos mellé lőttetek..
De mi is..
Csak az olvasni,de szövegértésből gyengék írtak..

Szeretném élőben látni hogy egy pár elötem szexel kényezteti egymást.
Sziasztok. Hát sajnos mellé lőttetek..
De mi is..
Csak az olvasni,de szövegértésből gyengék írtak..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)

60 feletti nővel vagy párral megismerkedni
Jó lene ha egy pár bevezetne a 3 mas szex rejtelmeibe.
Bár tudom, hogy ez szinte lehetetlen, de jó lenne, ha az emberek többsége képes lenne "normálisan viselkedni". Tudom, tudom, ilyen az internet világa, de azért na...
Több is van
1. Egy hölgy fel vesz az autójával és ott szexelnénk egy nagyot
2. 2 hölgy kényeztetne szájjal
3. orálisan kényeztetni egy nagyon csinos és dekoratív hölgyet (meg is taníthat hogyan kell jól csinálni)
3. 69 kipróbálása
Kezdetnek ezek

1. Egy hölgy fel vesz az autójával és ott szexelnénk egy nagyot
2. 2 hölgy kényeztetne szájjal
3. orálisan kényeztetni egy nagyon csinos és dekoratív hölgyet (meg is taníthat hogyan kell jól csinálni)
3. 69 kipróbálása
Kezdetnek ezek